בדיאטה קיטוגנית אוכלים ירקות דלי פחמימה. לדוגמה:
ירקות עליים ירוקים (תרד, קייל, כוסברה), ירקות מצליבים (ברוקולי, כרוב, קולרבי), אבוקדו, זיתים, פטריות, קישואים, ועוד.
בדיאטת קיטו מפחיתים באכילה של עגבניה, בצל וגזר ונמנעים מירקות כמו בטטה, תפוח אדמה ותירס.
חשוב לדעת: הקיטו של כל אחד שונה מחברו 🙂 בקיטו, כמו בכל דיאטה אחרת, עושים התאמות לפי המצב הבריאותי שלכם. לכן המינונים של הירקות יכולים להיות שונים בכל דיאטה. אם יש לכם ספק - תמיד כדאי להתייעץ עם דיאטנית.
