מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 32 חוות דעת רלוונטיות
התקנת מרזב בחצר ותיקונים קטנים בתוך הבית שכללו איטום רטיבות בקיר.
הוא אחלה בחור ועשה אחלה עבודה. המחיר היה סביר לדעתי, הזמנים גם, הוא היה בסדר גמור לאורך הדרך ואני מודה לו על הכל.
איטום מקור רטיבות בקירות, צביעה, תיקון קיר בכמה מקומות.
היה פשוט נפלא! הגיע בזמן וסיים את העבודה בפחות זמן ממה שתיאר בהתחלה. עשה עוד כמה דברים קטנים בבית.
איטום קירות מבחוץ, תיקון רטיבות בקירות, גירוד צבע בדירה, תיקון לחות באמבטיה, ריצוף וחיפוי למטבח, תיקוני חשמל והחלפת צינורות מים.
הוא היה פשוט מצוין! עשה עבודות מאוד רציניות ואיש מאוד אחראי.
החלפת ניקוז שכללה פירוק ותיקון ריצוף קרמיקה, טיפול ברטיבות ברצפה ובקיר, תיקוני צבע ואיטום סביב חלונות.
יריב היה ממש אחלה! הוא מקצועי וישר. עשה עבודה ממש טובה.
פינוי, פירוק והחלפת ריצוף בחדר רחצה ותיקון רטיבות בקיר כולל איטום חדש.
איש נעים מאוד, מקצועי, שירותי והכי חשוב אמין!! עמד בזמן שנתן, לקח מחיר הוגן. עבד נקי, ניקה אחריו את כל הלכלוך, היה זמין בטלפון לכל שאלה, עזר ונתן יעוץ בכל מה שהיינו צריכים. מומלץ בחום!!
הזזת מתג חשמל, חידוש קיר שהתנפח מרטיבות כולל צביעה, איטום מחוץ לחלונות ותיקון ברז מטבח רופף.
נתנאל היה מדהים ולא מתפשר, תיקון את כל הבעיות בצורה הכי מקצועית שאפשר. מאוד מרוצה מהתוצאה!
היה ממש אחלה, מכל הבחינות!
איטום חיצוני לקיר, תיקון רטיבות בקיר פנימי בדירה והחלפת צילינדר לדלת פנים.
היה מקסים. ממש בא בזמן ועשו פה עבודה מקצועית ברמות. הגיע עם עוד עובד והם תקתקו את העבודה כמו שצריך. אני ממש מבסוטה, גם אחר כך היה לי שאלות והוא ממש ענה ועזר.
תיקון נזקי רטיבות בדירה שכלל קילוף טיח מתקלף, צביעה, איטום חיצוני של חלונות, הוצאת מזגן ישן וסגירת החור בקיר, הסרת חיפוי תקרה ישן, קילוף דבק מגע וצביעה מחדש של התקרה.
הוא מאוד אמין, הגיב מהר ושלח הצעת מחיר יחסית מסודרת ומפורטת. דאג לדווח בסוף כול יום ולתאם מול השוכר. השאיר את המקום נקי ודאג לחסות את כול הציוד. הוא היה לדעתי קצר יקר.
איטום קיר חיצוני באמצעות פילר ותיקוני רטיבות בקיר פנימי שכללו שפכטל וצבע.
דרור היה מעולה! נתן הצעת מחיר אטרקטיבית, הוא עמד בזמנים בצורה טובה ובסך הכל יצאתי מרוצה ואקח אותו שוב אם אצטרך. ממליץ!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.