מציג חוות דעת 1 - 4 מתוך 4 חוות דעת רלוונטיות
הדבקת קרמיקה במטבח, קדיחת חור בשיש, הרכבת ידיות והתקנת צוקל.
הוא היה אחלה גבר, עשה עבודה מאוד יפה ומוצלחת. הוא עמד בזמנים, השאיר הכול נקי אחריו, והיה מאוד נחמד.
היה מצוין! עשה הכל כמו שצריך.
שיפוץ דירה 4 חדרים כולל פינוי ארונות מטבח, שיש וקרמיקה, פירוק ופינוי גבס בסלון, פירוק ופינוי כיור אמבטיה וארון אמבטיה, הרחבת פתח חדר אמבטיה, פירוק ופינוי 4 דלתות פנים ו4 משקופים, התקנת נקודות חשמל חדשות ונקודת חשמל תלת פאזית, כולל חציבה, הדבקת קרמיקה וצביעת כל הדירה.
אמין מאוד, מקצועי חוץ מהצביעה שהייתה טובה, לא מעולה. נוח בתקשורת.
שיפוץ מטבח שכלל פירוק והדבקת קרמיקה, שבירת שיש, שבירת קיר ותיקוני צבע וטיח. בנוסף, צביעת חדר ממ"ד.
הוא מאוד מאוד מקצוען! היה כיף לדבר איתו, ממש נהנתי לראות איך הוא עובד. היו שני נושאים שפחות אהבתי אבל בסוף יישרנו את ההדורים לגביהם. הראשון זה שגילינו לאחר פירוק ארונות המטבח שנחוץ לצבוע והוא ביקש על כך תוספת מחיר. אמר שיש מקרים שלא צריך לצבוע ולכן לא כלל את זה מראש במחיר. העניין השני היה חוסר הבנה לגבי הרובה לקרמיקה. אמר שמובן מאליו שאנחנו אחראים להביא את הרובה ואנחנו חשבנו אחרת. אין לי בעיה עם זה אבל זה משהו שכדאי להגיד מראש. לא כולם מכירים את המקצוע ויודעים את הדברים האלה, אני חושב שזה יצר ויכוח מיותר. זה היה פחות נעים. חוץ משני הדברים האלה באמת הייתה אחלה עבודה, התרשמתי שהוא מאוד מקצוען.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.