מציג חוות דעת 1 - 5 מתוך 5 חוות דעת רלוונטיות
עבודות איטום בגג ובקרקע במספר יחידות דיור בבניין באמצעות סיקה ויריעות ביטומניות.
משה אלוף, הוא דייקן ומקצוען, עשה אחלה עבודה ולדעתי, המחיר מצוין. ציון 10/10 בכל הפרמטרים!
שי היה מעולה! מהשיחה הראשונה ניתן להבין כי מדובר באדם שהוא בעל מקצוע הוגן ומקצועי. שי מסביר הכל, לא מסתיר כלום ועומד בזמנים. שי הגן על תשתיות פרוסות על הגג וביצע ניקיון יסודי ומקצועי של החומרים הקודמים שהיו על הגג, מריחת פריימר, המתנה לייבוש "לפי הספר" והגעה במועד נוסף ליישום היריעות. כמו כן, נתן פתרון פשוט ומקצועי לניקוז הגג והמליץ על פעולות מנע נוספות לביצוע עתידי לבחירתי. שי יוזם התקשרות חיובית ומשרה אוירה טובה במהלך כל שלבי העבודה ולאחריה. יישר כוח לשי ולצוות, מחזירי אמון בבעלי מקצוע. כן ירבו.
איתמר עשה עבודה טובה, הוא הגיע בזמן מתי שקבענו, המחיר סוכם מראש ואין שום נזילה.
איטום גג יחידת דיור בגודל 35 מ"ר באמצעות יריעות ביטומניות.
הוא היה מקסים, הגיע בזמן עבד קשה בלי הפסקה, היה חביב ועל הכיפאק, אני מרוצה.
איטום גג יחידת דיור באמצעות עיטוף ביריעות, לאחר רטיבות ונזילה.
היה שירות טוב סך הכל. זמינות גבוהה, הגיע מהר וביצע את העבודה בזריזות. עם זאת, העבודה מאוד לא אסתטית ולא כללה (להפתעתי) תיקון של נזק המים בתקרה. רק הגג עצמו טופל. העיטוף בולט והתוצאה הסופית נראית לא טוב מבחינת נראות חיצונית.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.