מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 13 חוות דעת רלוונטיות
טיפול 15,000, העברת טסט והחלפת צמיגים ברכב מדגם יונדאי i35 שכלל איסוף והחזרה לבית הלקוח.
עדי היה מעולה, הוא בן אדם מאוד חביב וישר. הכל היה במחיר מאוד סביר לדעתי.
טיפול 15,000 והכנה לטסט כולל החלפת בלמים, לרכב קיה פיקנטו, שנתון 2022 ולרכב יונדאי i20, שנתון 2021.
היה מצוין, נותן שירות, סבלני. הוא בן אדם שירותי ויש לי תחושה טובה. לדעתי המחיר קצת יקר.
טיפול 15,000 כולל הכנה לטסט ברכב מסוג יונדאי אי10 שנתון 2016.
הוא היה מצוין.
שרון היה מצוין בסך הכל. קבענו מראש, הוא טיפל באוטו מהר ובזמן, העביר אותו טסט, עשה מה שצריך לעשות, היה אמין ואף, גבה מחיר הוגן לגמרי בעיניי.
הם היו בסדר גמור, קבעתי מראש שעה וכשהגעתי הם קיבלו את האוטו מידית והתחילו לטפל בו, האוטו עבר טסט בלי בעיה.
היה מעולה. הוא בחור ממש נחמד.
טיפול 15,000 העברת טסט ותיקונים לרכבים מסוג סקודה ויונדאי.
אנחנו עושים אצלנו את כל הטיפולים השוטפים לרכב, הוא מטפל בתקלות ובמה שצריך. הם מצוינים מכל הבחינות והמובנים, מגיע להם עשר!
דוד בן אדם נחמד, סבלני, הסביר כל דבר לפני שביצע, שלח גם סרטון והתשלום היה הוגן בעיניי.
טיפול 15000 והכנה לטסט- החלפת כריות בולמי זעזועים, החלפת כבל באמברקס והחלפת ברגים בגלגל אחד ברכב יונדאי אלנטרה 2007.
שירות בסדר גמור. הבעיה שלי איתם הייתה בצורת התשלום המקובלת עליהם אבל שירות אמין וטוב. הם מייעצים ואומרים את הדברים כמו שהם.
טיפול 10,000 ק"מ ברכב מסוג הונדה סיוויק וטיפול 15,000 ק"מ+טיפול שינוע להעברת טסט ברכב מסוג יונדאי גטס.
הוא מקצועי, מאוד זול יחסית לשוק בחיפה ונעים הליכות. הוא מנומס, זריז ומאוד סבלני. הוא הסביר לי על כל דבר שעשה ופירט מדוע הוא עושה זאת. אני ממליץ עליו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.