מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 15 חוות דעת רלוונטיות
שיפוץ כללי לדירה כולל צבע, הכנה למטבח, אמבטיה חדשה, בניית קיר גבס, פירוק דירה ישנה.
אני מרוצה מאוד מהשירות שלו מבחינת האדיבות, המהירות, האמינות, בן אדם שיעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר, הוא מאוד חם ואיכפתי שאפשר לסמוך עליו.
ביטול מטבח והכנת תשתית למטבח חדש, כולל פירוק, פינוי, החלקת קירות ורצפה, העברת צנרת מים וגז, בניית קיר גבס, התקנת פרקט ודלת בחדר, התקנת נקודות חשמל, צביעת קירות והתקנת מנורות וידיות.
היה מ-ע-ו-ל-ה! הייתי מרוצה מהכל! ביקשתי מרפי ליצור עוד חדר במקום המטבח הישן ולעשות הכנה למטבח חדש. זה כלל פירוק, פינוי, החלקת קירות ורצפה, העברת צנרת מים וגז, בניית קיר גבס איכותי שישא את המטבח החדש ויהיה אטום לרעשים, פרקט בחדר החדש, נקודות חשמל חדשות, התקנת דלת חדשה ואיכותית, צביעת קירות ועוד התקנות שונות של ידיות ומנורות. רפי התנהל בצורה מקצועית ומנע ממני טעויות רבות ואף נתן לי עצות שהוזילו לי את הכל ב25 אחוז. בחרתי בו מבין כמה שיפוצניקים כי מיד ראיתי שיש לו המון ניסיון. הוא ביצע את העבודה במהירות והתייעץ איתי על כל דבר. הוא היה מחוייב רק לי בתקופת השיפוץ שארכה שבועיים וחצי בלבד, ענה בכל שעות היום ועוד נשאר לנו זמן לדבר על הילדים והנכדים. הוא הביא פועלים כשצריך ותיקשר איתי באופן נעים. גם כשהיו לי רעיונות הזויים. ממליצה מכל הלב. כבר המלצתי עליו לאחי. ממליצה לכולם.
סך הכל עשה עבודה טובה! העבודה נמריחה בכמה שבועות, בגללי, הוא היה מקצועי ואחראי אך לאחר העבודה המקום לא נשאר נקי במקסימום.
שיפוץ דירה לאחר בנייה- כולל הדבקת קרמיקה במטבח, החלפת מרצפות. בנייה ושבירה של קירות גבס, פירוק של חומרים וארונות ועוד.
בעקרון, תמיד הייתי מרוצה מבעלי המקצוע שלקחתי מהאתר אבל הפעם הייתי די מאוכזבת. העבודה לדעתי הייתה בינונית ומטה ורמת השירות והעמידה בזמנים הייתה פשוט לא טובה. האחראי היה בנאדם קולני, מה שגרם לאווירה להיות מאוד לא נעימה. כל מיני הערכות, שנתן לנו פשוט לא תאמו את המציאות. לדוגמא, ביקשנו ממנו להתקין שקעים ואחרי שהעובדים שלו עשו את ההתקנה, כשחיברנו מכשיר החשמל, השקע היה יוצא מהמקום. אני הייתי צריכה לעבור בעצמי ולחזק את השקעים. בנוסף, הרבה פעמים כשהגעתי למקום ראיתי שהוא פשוט לא היה נוכח בזמן העבודה, מה שאולי הייה הסיבה לאיכות הלא טובה והעמידה הלקויה בזמנים...
הזזת נקודות חשמל ומים, פירוק מטבח ישן, שבירה ובנייה של קיר גבס וצביעת בית בן שלושה וחצי חדרים.
אני מרוצה חבל על הזמן מהעבודה של דודי. הוא הגיע לעבוד עם עוד בחור, הם עמדו בזמנים, עבדו נקי ושיתפו אותי במהלך העבודה. כל התהליך נמשך בערך שבועיים, היה ממש אחלה :)
שיפוץ אמבטיה, צבע וטיח לדירת שלושה חדרים ופירוק מטבח שכלל שבירת קיר, התקנת אמבטיה וכיור, בניית קיר גבס ועבודות אינסטלציה.
הוא היה מעולה ומדהים! לגמרי היה אפשר לסמוך עליו במאה אחוז, מאד אמין, אדיב והמחירים הוגנים. מבצע עבודה ברמה גבוהה ועם דגש על פרטים וגימורים.
פירוק מטבח, ריצוף של מטבח, סלון ומסדרון, עבודות צבע ובניית קיר גבס.
הוא היה עשר! הוא עמד בזמנים ועשה עבודה טובה.
שיפוץ של דירה בת 5 חדרים הכולל שבירת הקירות, בנייה בגבס, אינסטלציה, חשמל, שפכטל וצבע. מטבח חדש, אמבטיה חדשה ופירוק דלתות.
יש לו יחס מעולה ללקוח, אמינות והוא ממש בסדר.
שיפוץ מטבח, הכנה לקראת התקנת מטבח חדש כולל פירוק מטבח קיים, שבירת קיר והכנת אינסטלציה.סגירת מחסן שכללה שיוף קירות, בניית קירות גבס והתקנת חלון ופתח לדלת.
היה מעולה! הוא הגיע כמה פעמים לשיחות לפני העבודה ושלח הצעת עבודה. היה זמין, אמין מאד, נתן תחושה שאפשר לסמוך עליו, עבד בזריזות, היה הוגן, ביצע במהירות, ומעבר להכל היה "ראש גדול" ועשה מעבר למה שצריך לעשות. לא הייתי כל הזמן בבית במהלך העבודה והוא עידכן אותי כל הזמן (בעזרת צילומים). באמת לא ניתקלתי בבעל מקצוע כזה! גם הצוות שלו עובד טוב ומהיר. אשמח להיעזר בו גם בעתיד.
שיפוץ דירה שכלל פירוקים והריסות, אינסטלציה, שירותים ומקלחת, צביעה כוללת של הבית, בניית חדר מגבס, חשמל, יישור קירות, טיח ומטבח.
אני ממליץ על מואמן בכל ליבי. הוא איש מקצוע מדהים, מהמעלה הראשונה. ישר, הגון ואכפתי, ורואה בלבד את טובת הלקוח. גישתו תמיד חיובית והתקשורת איתו מצויינת. הביא את הדירה לרמת גימור גבוהה מאוד ללא פשרות. אפילו עזר לנו בקבלת ספקים כשלא היינו יכולים להיות נוכחים. תמיד נתן בשמחה את הזווית שלו. אני מרוצה מאוד, הוא מדהים ועשה עבודה ממש טובה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.