מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 44 חוות דעת רלוונטיות
היה מעולה!
טיפול 15,000 כולל החלפת ווישרים, החלפת פלאגים ושטיפת מנוע.
היה ממש מעל ומעבר!
קודם כל חמזה בעל המוסך היה מאוד חביב, בשיחות הוואצפ הבהרתי לו שאני לא יכול לקבוע מראש אלא רק באותו יום או מקסימום יום לפני והוא מצידו נתן לי להגיע מתי שנוח לי. באותו יום שהתקשרתי הוא הכניס אותי כמה שעות לאחר השיחה, והשירות היה 10. השירות היה טוב כי כל חלק שצריך להחליף, בדגש על צריך ולא מומלץ, הוא נותן ללקוח לראות את הבעיה ולהחליט לבד, כגון משולשים שניתן לראות שנקרעו וכן כל מיני דברים אחרים. הוא מנגיש ללקוח בצורה יפה ונינוחה ובקיצור מדובר על אדם ישר. מיותר לציין שהוא סידר לי כמה דברים בחינם, והכל בזריזות ובמהירות, והכי חשוב במחיר שווה ממש ואפילו זול מאוד. בקיצור אני ממש ממליץ בתור אחד שהיה בהרבה במוסכים, תודה לך חמזה.
טיפול 15,000 כולל החלפת פלאגים לרכב מסוג סקודה פאביה.
האמת שהיה מעולה!
טיפול 15,000 שכלל החלפת פילטרים, שמן ופלאגים ברכב מסוג Mitsubishi שנתון 2015.
הם היו בסדר גמור ועשו עבודה טובה.
טיפול 15,000, החלפת פלאגין ובדיקת בלמים ברכב סוזוקי שנת 2006.
הוא היה מקצועי, נתן לי שירות מצוין ועשה עבודה זריזה
טיפול 15000 הכלל החלפת פלאגים ושמנים ברכב מאזדה שנת 2006.
היה סבבה לגמרי. המחיר היה סביר ביותר והוא עשה את העבודה די מהר. אני מרוצה.
טיפול 15,000 שכלל החלפת פלאגים, שמנים ופילטר אוויר ברכב מסוג ניסאן ג'וק.
נתן שירות מעולה והכל תקתק כמו שעון. פנטסטי.
השירות היה טוב. אבל שוחחתי יום לפני ושאלתי אם אני יכול להגיע, ונענתי שכן (בבוקר). לא אמרו לי לקבוע תור. כאשר הגעתי (בסביבות עשר), היה כל כך עמוס שאמרו לי לחזור מחר. כאשר הסברתי שזה לא אפשרות מבחינתי בגלל אילוצי עבודה, בסופו של דבר שלומי לקח את זה על עצמו, והיה מאד מאד נחמד. אבל המקום יכול להיות מאד עמוס, כך שחשוב לקבוע תור.
טיפול 15000 כולל החלפת וישרים, מסננים, 2 נורות, 3 פלאגים.
היה מעולה! יחס אדיב גם כשהוא עמוס בעבודה, ועבודה מקצועית.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.