מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 13 חוות דעת רלוונטיות
ביצוע טסט ותיקון ליקויים שכלל החלפת גלגלים וטיפול בהגה ברכב פרטי דייהטסו סיריון שנתון 2008.
הגעתי אליו פעם ראשונה במקרה ונתקלתי ביחס נהדר ובשירות טוב מעל ומעבר. אני מרוצה והאוטו במצב טוב. כשהגעתי לפני סיום הטיפול, הוא הושיב אותי במשרד עם מיזוג אוויר וגם הוא בא לקראתי במחיר. מי שמתנהג ככה מרוויח לקוחות והוא בהחלט הרוויח לקוחה!
תיקון ציריה, החלפת תפוח וגלגל הגה ברכב מסוג יונדאי אקסנט.
היה מעולה! הוא נתן אחלה שירות, הרכב היה מוכן מהר והמחיר לדעתי היה סביר.
תיקון נזילה ממערכת היגוי, כיוון גלגלים ושטיפה לקראת טסט לרכב מסוג פג'ו שנת 2006.
היה טוב מאוד. הוא היה ממש אמין, בהתחלה הלכתי למוסך אחר והם רצו המון כסף, הוא לקח לי מחיר ממש הוגן, הרגשתי שהוא לא עובד עליי בכלל, איש נחמד ויש לי רק דברים טובים להגיד עליו.
בטסט אמרו לי שיש חופש בהגה, בגלל גלגל ימין. הכווינו לבעיה בתפוח בגלגל ימין. רמזו שאמור לעלות כמה מאות ש"ח. הייתי בשלושה מוסכים, כל אחד אמר משהו אחר, בין כמה מאות לאלפי ש"ח. הגעתי לאחד שאמר ישר שאם זה מה שאמרו, כנראה שזו הבעיה. בדק את האוטו ואמר שזו אכן הבעיה, אחרי שנייה בדיוק ראה אום משוחרר, חיזק וסגר את הסיפור במחיר מוזל בהרבה. רק מילים טובות על ההוגנות, היעילות והמקצועיות.
בדיקה לפני טסט, בדיקת בלמים לרכב מעל 15 שנה, החלפת גלגלים קדמיים, תיקון הגה, ליטוש פנסים וטיפול 10000.
היה בסדר גמור! השרות היה טוב!
טיפול ברכב מסוג Mazda 2 שנתון 2010 שכלל החלפת שמן, פלטים, מסרק הגה, רפידות ברקסים ומצבר, תיקון ציריה של שני גלגלים והעברת טסט.
היה ממש טוב. ממש נחמד, החזירו את הרכב יום אחרי ולדעתי מחירים טובים.
הכנה לטסט שכללה תיקון מסרק הגה, כיוון גלגלים, בלמים וליטוש פנסים ברכב מסוג יונדאי גטס.
הוא היה מצוין! מאד מקצועי גם בזה שמתקשר לפני ואחרי הטיפול. נתן לי אחריות מסודרת והיה מושלם.
הכנה לטסט לרכב מסוג רנו שנת 2008 שכללה החלפת צמיגים לגלגלים קדמיים, החלפת מוט הגה, ניקוי פנסים קדמיים, תיקון פנס אחורי וטיפול שוטף.
אדם אמין, נחמד,הוגן, המחיר סביר בהחלט, בסה"כ אם תהיה לי בעיה אני אפנה אליו שוב כי אני מרוצה מאוד.
ניסיון לתיקון רעש לא ברור ברכב מסוג רנו פלואנס שנת 2010. הטיפול כלל איזון גלגלים ושימון מסרק הגה. הבעיה לא נפתרה. בנוסף עשו לי טיפול עשרת אלפים כולל החלפת בלמים.
בגדול לא פתרו לי את הבעיה, למרות שהייתי שם כמה פעמים. הוא אמר לי שצריך להחליף את כל המסרק הגה והוא יקזז לי את העלות מהטיפול הראשון. לא עשיתי את זה כי כבר לא סמכתי עליו.
טיפול ברכב מסוג יונדאי I30 שנת 2008 כלל תיקון ברקסים, הגה וגלגלים.
שירות מאה אחוז, הכל פיקס! בעל מקצוע נחמד ואדיב, ביצע עבודה יחסית מהירה והתרשמתי שפתר את כל הבעיות.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.