מציג חוות דעת 1 - 3 מתוך 3 חוות דעת רלוונטיות
הוא מאוד הגון, במוסך אחר רצו להחליף את כל המכלול והוא עשה טיפול נקודתי כך שיצא לי הרבה יותר זול. הם אחלה, מבחינת היחס והטיפול ברכב. הייתי גם בלחץ והם עשו הכל מהר. הייתי מאוד מרוצה.
טיפול תקופתי, שיפוץ מסרק הגה והחלפת בית תרמוסטט ומיכל לנוזל הידראולי ברכב מחברת פורד פוקוס שנתון 2014.
הם אחלה בעניין של הוגנות ונעים לבוא לקבל שם שירות. העניין הוא ששברו לי שם איזה חלק ברכב. הוא אמנם לא גבה על זה כסף בהתחלה אבל לקח 3 ימים לתקן את זה ואחרי זה שמו לי חלק משומש, אז נאלצתי לבזבז עוד יום כי הייתי צריך לחזור למוסך ולא יכולתי להגיע לעבודה. אח"כ הם החליפו לי לחלק חדש והיו הוגנים ולא גבו כסף על החלק הזה. מעבר לזה המחיר היה סביר בעיניי.
טיפול 10,000 ק"מ שכלל החלפת רצועות, מסרק הגה, שסתומים ומנורות לרכב מסוג פורד פוקוס שנת 2008.
השירות שלו היה מעולה, הוא בן אדם קשוב ומסביר כל פרט. לא מתחיל עבודה לפני שאומר ללקוח מה עושה, נתן לי דגש על דברים שצריך לתקן מבחינת בטיחות ברכב ואני מאוד מרוצה!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.