מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 33 חוות דעת רלוונטיות
היה מצוין והכל טוב.
החלפת גוז'ונים בגלגל, החלפת נורה, תיקון תקלה במנוע וטיפול כללי לרכב מסוג קיה ריו,
התרשמתי מימנו ממש לטובה ואני אשמור איתו על קשר. הוא בחור אמין ונחמד, אפילו הציע לקחת אותי הביתה.
טיפול בנורת מנוע שנדלקה עבור רכב מסוג יונדאי i35.
היה מצוין, הוא אחלה בן אדם! היה מאוד יסודי והסביר לי מה הבעיה, נהניתי מאוד מהשירות שלו ואני אחזור אליו פעם הבאה.
בדיקת נורת אזהרה במנוע וטיפול תקופתי שכלל החלפת שמנים לרכב מסוג קיה סטוניק.
הוא היה בסדר גמור. הוא בדק ללא עלות וקבענו טיפול. הגעתי אחרי שבוע, הוא מאוד תקשורתי, מסביר והיה בסדר גמור. המחיר הגון סך הכול לדעתי.
טיפול בנורות אזהרה בלוח השעונים ובגל זיזים מנוע ברכב מסוג פורד פוקוס 2007.
הוא טיפל ברכב לשביעות רצוננו.
טיפול 10,000 כולל תיקון נורת מנוע דולקת והחלפת רפידות בלמים ברכב מסוג ניסאן סנטרה.
הוא היה מצוין, הסביר הכל בבהירות ובסבלנות ולקח מחיר הוגן לדעתי.
טיפול בנורת מנוע ונורת לחץ שמן שנדלקו ברכב מסוג אופל קורסה.
הגעתי למוסך עם כמה נורות דולקות בלוח שעונים, לגבי הנורה של המנוע הוא ישר זיהה בעיה שקיימת באוטו ותיקן אותה. לגבי הנורה של הלחץ שמן הוא עשה ניקוי/שטיפה זה לא פתר את הבעיה אז הוא החליף עוד חלק וגם אז לא נפתרה הבעיה. לבסוף הוא איפס את המחשב של האוטו והנורה באמת לא חזרה לדלוק, אבל לצערי אחרי חודש בערך הנורה חזרה לדלוק ועדיין היא נדלקת לי מידי פעם ונכבית לבד.
טיפול בנורת התראה של מנוע ברכב מזוג מאזדה 3 שנת 2006.
הוא היה סבבה לגמרי. מאמין שאחזור אליו.
טיפול במצערת בעקבות נורת מנוע דולקת וטיפול שנתי לרכב מסוג מזדה 3 שנת 2012.
אלירן היה מאוד נחמד, אדיב, הסביר על הכל, הראה לי דברים שצריך לתקן, ענה על כל השאלות שלי, נתן מחיר על הכל, המחיר היה קצת גבוה לטעמי אבל סה"כ היה בסדר.
טיפול 30 אלף ברכב מסוג kia וטיפול בנורה שנדלקת במנוע.
בהתחלה חשבתי שהוא הוא אחלה אבל הבעיה לא הסתדרה, הלכתי למוסך אחר וגיליתי שהוא ממש שקרן. המחיר היה פי 2 ממה שבאמת היה צריך, בעל המקצוע לא עשה מה שביקשנו, לא החליף שמן ולא עזר בכלל. הוא פשוט לא התייחס בכלל למה שביקשתי.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.