מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 13 חוות דעת רלוונטיות
טיפול 105,000 ק"מ שכלל החלפת צלחות בלמים, רפידות, שמן גיר ופלגים לרכב מסוג מיצובישי אאוטלנדר משנת 2018.
אחלה מוסך, תותחים! הם עשו עבודה טובה ואני מבסוט מאוד.
טיפול תקופתי 100,000 לרכב מסוג מיצובישי אאוטלנדר שנתון 2016 שכלל החלפת פלאגים, שמן גיר, שמן מנוע ופילטרים.
בחור מצוין, חבל על הזמן! אני קודם כל התרשמתי ממנו שהוא בן אדם נחמד מאוד ונתן יחס אישי ברמה גבוהה מאוד. הוא קיבל אותי בזמן ופינה לי מקום איך שבאתי כי יום לפני באתי והיה עמוס. הוא באמת עשה את כל ההשתדלות שלו להוציא אותי שמח וגם המחיר היה מאוד נוח וטוב לדעתי. רואים שהוא בן אדם אמין, טוב וישר מאוד. אמרתי לו כבר באותו רגע שהתרשמתי מהשירות שלו.
החלפת שמן גיר ופלאגים ברכב מסוג הונדה ג'אז שנתון 2011.
נהניתי מהשירות, הוא היה טוב. כשהתקשרתי נאמר לי להגיע ובאמת היה מקום פנוי וטכנאי פנוי שטיפל בתקלה. המחיר היה סבבה בעיני ובו זמנית ביקשתי לעשות החלפה נוספת באוטו שזה נעשה בלי בעיה.
תיקון נזילת שמן במנוע ובגיר והחלפת ברקס קדמי ופלאגים לרכב מסוג קיה סיוויק.
הוא היה בסדר גמור. אני אישית לא מבין ברכבים אבל הוא די מהר זיהה מאיפה המקור, הבין שיש נזילה ב2 מקומות והסביר מה יהיה המחיר לתיקון. התחושה היא שהוא בן אדם אמין.
טיפול מקיף לרכב מסוג קיה פיקנטו כולל החלפת פלאגים, מסננים, שמן גיר ומנוע ופילטר מזגן.
היה טוב! המחיר היה סביר בעיניי.
טיפול 10 אלפים והכנה לטסט שכלל החלפת שמן גיר, החלפת ברקסים קדמיים והחלפת פלאגים ברכב הונדה אינסייט.
השירות היה בסדר. קבעתי איתו ליום למחרת והוא קיבל אותי בזמן, הוא עדכן אותי במהלך העבודה והרכב נוסע כמו שצריך.
טיפול 15 אלף לרכב מסוג lexus ux 250 שכלל החלפת פלאגים, בלמים, נוזל בלמים, שמן מנוע וגיר.
הם היו אחלה, אהבתי את המוסך ויש לי ניסיון עם הרבה מוסכים. הוא בחור אמין, מחיר טוב לדעתי והסכים לקבל את החלפים שלי. המלצתי עליו גם לעוד אנשים אך קשה לתפוס אותו והיחס סביר.
טיפול הכנה לטסט הכולל החלפת פלאגים, רצועת טיימינג, מחבירי שמן בין הגיר למנוע, 2 בלמים, גומי במשולש הקדמי ותיקון נזילת מים ושמן ברכב מאזדה לאנטיס שנת 2001.
מבחינת מקצועית הם היו ממש טובים ואמינים,. הם הראו לי כל דבר שהחליפו שהוא מקורי ותקין והסבירו לי כל מה שרציתי לדעת. הייתי מאוכזב שנפלתי בטסט פעמיים למרות שאמרתי לו שיכין את הרכב לטסט ועל הדרך שיתקן את כל מה שצריך. בטסט השלישי כבר הגיע איתי מישהו מהמוסך ותיקן במקום את הדברים הקטנים שהפילו אותי.
טיפול 10 אלף לרכב מסוג מאזדה 3 שכלל החלפת פילטר דלק, פילטר שמן, פילטר מזגן פנימי ואוויר, החלפת נורות, החלפת שמנים, הוספת שמן גיר ושמן ברקס, תיקון תקלות במזגן, החלפת ברקסים אחוריים ופלאגים.
השירות הכי טוב שקיבלתי אי פעם על הרכב שלי ברמות אחרות! לא דמיינתי שזה יכול לקרות בכלל. הוא פשוט טיפל לי באוטו כאילו זה היה האוטו שלו, הוא עבד עליו ארבע או חמש שעות, הכל בעדינות וברוגע. הוא הציע לי לחזור אחר כך ולהשאיר את הרכב אבל בחרתי להישאר. הוא היה מאוד מקצועי, הסביר כל מה שהוא עושה ומה מחליף והייתי בהלם מהמחיר. היה פשוט תענוג, חבל שלא ידעתי עליו לפני.
השירות היה טוב מאוד!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.