מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 44 חוות דעת רלוונטיות
פרפקט!
קיבלתי מעלאדין שירות טוב, זו לא הפעם הראשונה שהלכתי אליו. עבד בצורה טובה ומהירה. המחיר שקיבלתי לא היה המחיר המשכולל, אך בסופו של דבר היה הוגן בעיניי. יצאתי מרוצה.
הגעתי לשלומי בזמן לחוץ והוא עדין קיבל אותי. בנאדם זהב לפני שהוא מוסכניק, ישר עלה על הבעיה -החלפת מיכל עיבוי מים. יום אחרי קבעתי איתו הגעתי על הבוקר ודאג לשחרר אותי אחרי 10 דק! אין לי ספק שאחזור אליו. מעולה ומעל לכל רמה.
החלפת מיכל עיבוי במערכת קירור ברכב מסוג שברולט סוניק RS שנתון 2014.
היה מעולה, מקצוען אמיתי, אדיב וגובה מחירים הוגנים בעיניי, אני ממש מרוצה.
היה אחלה, בגדול הופתעתי לטובה. הוא מצא בדיוק מה התקלה, מאוד הגון, מנומס ומסביר. לדעתי לקח מחיר מצוין על השברולט אבל על היונדאי היה קצת יקר. יצאתי באמת מבסוט ממנו ואני עוד עומד לחזור אליו.
היה מקסים! מאוד נחמד ומאוד שמח לעזור ולבדוק
מהירות שיא, הגעתי וישר החליפו, בלי המתנה ובלי עיכובים. תוך רבע שעה הייתי מחוץ למוסך, הגעתי מעכשיו לעכשיו וחלקי חילוף כבר הוזמנו תוך כדי שאני בדרך אליהם. שירות מצוין, מחיר עוד יותר!
טיפול שנתי לרכב מסוג אופל קורסה כולל החלפת ברקסים ומיכל עיבוי.
הם היו ממש בסדר, בינתיים העבודה נראית בסדר.
היה מצוין!
היה מעולה! שירות מצוין ומקצועי.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.