מציג חוות דעת 1 - 7 מתוך 7 חוות דעת רלוונטיות
טיפול תקופתי 10 אלף והכנה לטסט לרכב מסוג קיה פיקנטו שנת 2015, כולל החלפת דסקיות, פילטר מזגן ורצועות ושמן ברקסים.
הוא היה טוב.
טיפול תקופתי ברכב יונדאי I20 שכלל החלפת שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר ופילטר מזגן, החלפת צלחות, שמן ברקס, רצועות מנוע, נוריות ובלמים קדמיים.
הוא היה בסדר גמור, היה אדיב והמחיר היה סביר.
טיפול תקופתי 15 אלף שכלל החלפה של רצועת המזגן, שמנים ופילטרים, ברכב פורד פוקוס, 2007.
היה בסדר גמור, נחמד, מקצועי, אדיב והגון. גם המחיר בסדר. רק דברים טובים.
טיפול שנתי 10 אלף, החלפת שמנים, 4 צמיגים חדשים, פילטר מזגן, שמן ברקס, רצועת מנוע.
היה פגז. אלירן דיבר ישר ולעניין, פרש בפני את האופציות והעלויות, וטיפל בהכל מהר.
טיפול תקופתי לרכב, כולל החלפת וישרים קדמי ואחורי, 2 נורות קדמיות, 2 נורות חנייה ונורת ברקס עליונה, פילטר של המזגן, שמן, מים, החלפת בוכנות של בגאז׳ והחלפת רצועת מנועה שחרקה.
פרפקט!
טיפול תקופתי ברכב מסוג סוזוקי סוויפט והכנה לטסט: החלפה של שמן, פילטרים, 4 פלאגים, 2 רצועות אביזרים, ומילוי גז למזגן.
אושר והעובדים במקום היו מאוד מסבירי פנים ונעימים גם כשהיו עוד לא מעט רכבים אחרים וכשהעבודה טיפה התעכבה, לא ניסו לדחוף טיפולים מיותרים לרכב, מבחינת כל טיפול הבהירו מה נחוץ ומה לא, מה יכול לסבול דיחוי, ובמה חובה לטפל לקראת הטסט. נתנו הצעת מחיר טובה והתחשבו בחישוב הכללי.
החלפת רצועה במזגן, שמן, פילטרים וטיפול תקופתי 60,000 בניסאן, שנת 2014
היה סבבה :) הייתי מרוצה מהיחס, מהמחיר ומהשירות.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.
