מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 20 חוות דעת רלוונטיות
היה מצוין!
הוא היה נחמד בסך הכול, המחיר היה טיפה גבוה בעייני. אני חושב שהוא עשה עבודה טובה.
לא מקצועי כלל לדעתי. נאמר לי בטסט שיש בעיה במסרק ההגה, אז דורון החליף אותו אבל הבעיה לא עברה. והוא אמר שצריך גם להחליף את מוט ההגה, ושגם זה לא בהכרח יפתור את הבעיה. באותו זמן מכרתי את הרכב, ומי שמכרתי לו לקח את הרכב לבדיקה ואמר שמוט ההגה בסדר ושהבעיה הייתה שהותקן לי מסרק הגה תקול.
שיפוץ מסרק הגה, החלפת תושבות מנוע ותושבות גיר ברכב מאזדה 3 2010.
שירות מצוין ומקצועי. הוא עמד בזמנים, היחס שלו והמחיר שהוא גבה היו טובים. אני מרוצה מהשירות שלו וממליץ עליו. קיבלתי הצעת מחיר גבוהה במוסך אחר.
החלפת מסרק הגה חשמלי למאזדה 6, טיפול 15000 והחלפת ברקסים.
היה מעולה!
רפי היה מקצועי ביותר, עלה על התקלה מהר מאוד. הראה לי בדיוק מהיכן הנזילה והיה אמין. ממליץ מאוד ובהחלט אחזור שוב.
טיפול כללי שכלל חלפת שמנים, משולשים ומסרק הגה לרכב מסוג Mazda 2 שנתון 2008.
היה אחלה, הוא ממש נחמד.
טיפול, העברת טסט, החלפת מסרק הגה ורפידות בלם קדמי לרכב מסוג Mazda 2 שנתון 2014.
היה סבבה. הוא מאוד נחמד ואני מקווה שהוא עשה עבודה טובה. מבחינת מחיר הוא לא היה זול בעיניי, בכל התיקונים שעשה המחיר היה מעל הסקאלה אבל הוא אמר את זה מראש כי הוא משתמש בחלקי חילוף יקרים. הוא היה סופר אמין ובסך הכל הייתה לי חוויה טובה.
אספקת והחלפת מסרק הגה והעברת טסט לרכב מסוג מאזדה 3 משנתון 2012.
הוא היה בסדר גמור, נתן שירות מקצועי ואדיב. המחיר היה מעט יקר לדעתי.
טיפול ברכב מסוג Mazda 2 שנתון 2010 שכלל החלפת שמן, פלטים, מסרק הגה, רפידות ברקסים ומצבר, תיקון ציריה של שני גלגלים והעברת טסט.
היה ממש טוב. ממש נחמד, החזירו את הרכב יום אחרי ולדעתי מחירים טובים.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.