מציג חוות דעת 1 - 6 מתוך 6 חוות דעת רלוונטיות
החלפת 4 פלאגים, בדיקת מחשב, החלפת אטם מכסה שסטומים, 2 קוילים וסט חוטי הצתה.
היה ממש מעולה! שירות מעולה מסבירים הכל מא' עד ת' תמיד נמצאים בקשר ומעדכנים על כל תקלה שצריך לתקן ומבקשים אישור אני יצאתי מרוצה ובוודאות אחזור לשם קיבלת את הרכב שלי במצב פי 10 יותר טוב ממה שהיה תודה לשי ולשאר הצוות.
החלפת פלגים, סליל ואטם מכסה שסתומים לרכב מסוג טויוטה קורולה שנת 2003.
בעל המקצוע היה נחמד, נתן שירות טוב ומקצועי. אבחן את הבעיה בצורה מקצועית, המחיר היה קצת יקר לדעתי ומעבר לכך שירות מהיר ומקצועי.
טיפול 90,000 והחלפה של אטם שסתומים ובוכנה של מכסה המנוע, פלגים וסלילי הצתה.
היה מאוד נחמד! הוא היה סופר מקצועי וסופר מתחשב, לא פוגשים הרבה אנשים כמוהו.
ניתן לקחת את הרכב גם בשעה מאוחרת יחסית. הדבר היחיד שהייתי משפר שם, זה שכשלקוח מגיע לקחת את הרכב (גם אם בשעה מאוחרת), כדאי להשאיר דף כלשהו שמתאר את מה שנעשה, כדי שהלקוח יראה בדיוק על מה הוא משלם כשהוא משלם. למחרת דרך אגב, כן קיבלתי חשבונית שפירטה הכל כמו שצריך. סה"כ מרוצה.
החלפת פלגים, אטם מכסה, שסתומים ומילוי שמן גיר ברכב מסוג יונדאי 2009.
הטיפול היה סבבה אבל טיפה יקר מהרגיל לדעתי. הם עשו עבודה זריזה ובינתיים הכל בסדר.
טיפול שנתי שכלל החלפת שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אוויר, פלגים, אטם מכסה שסטומים, ברכב מסוג טויוטה קורולה שנת 2004.
היחס היה טוב, תומר התקשר ועדכן אותי בכל תקלה שגילה, ונתן לי רישום של פרטי העבודה והחלפים. בנוסף נתן לי חינם נוזל לוישרים ובנה בעצמו צינור נשם לפילטר אוויר, שהיה צריך להחליף, שגם עליו לא חייב אותי. הייתי מרוצה מכל הבחינות!!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.