מציג חוות דעת 1 - 8 מתוך 8 חוות דעת רלוונטיות
איטום בסנפלינג של קיר חיצוני בקומה 5, סמוך לחלון מטבח אליו חדרו מי גשמים בכל חורף.
היה מצוין! מצויין. איש מקצוע מדהים. אסף ביצע בדירת הוריי באשדוד איטום בסנפלינג של קיר חיצוני בקומה 5, סמוך לחלון מטבח אליו חדרו מי גשמים בכל חורף. עשה את העבודה בנועם, במקצועיות, ביסודיות, ברוגע ולא דיבר על כסף עד השלמת העבודה. עשה גם בדיקה יסודית באמצעות "המטרה" על הקיר בכדי לבדוק את התיקון. הוא אף הודיע שבגשמים הראשונים הוא ייצור קשר לוודא שהכל תקין. כמובן נתן אחריות על העבודה ועמד במילים שלו. איש מקצוע מקסים.
איטום חיבור בין גג לקירות חיצוניים בבניין בן 5 קומות באמצעות סנפלינג.
הוא מאוד נחמד, אדיב ומקצועי. הם הגיעו בזמן וסיימו מהר את העבודה, סך הכל אני מרוצה. הדבר היחיד הוא שלתחושתי זה היה קצת יקר ליום עבודה אחד, ובהצעת מחיר זה היה נשמע יותר ימי עבודה.
איטום קירות חיצוניים של דירה באמצעות סנפלינג בקומה רביעית מתוך חמש.
נכון לעכשיו העבודה מעולה וכל הפרמטרים טובים! רואים שבוצעה עבודה, היינו בקשר וזה נראה טוב. הערכתי מאוד את זה שהוא היה כנה ואמר שעשה עבודה אבל לא יכול להתחייב ולא נתן הבטחות שווא. ההתרשמות היא טובה וגם היחס והתקשורת מולו היו עשר!
מגיע לו את הציונים המקסימליים.
איטום קיר חיצוני בקומה 5 באמצעות סנפלינג ותיקון טיח וברזל של עמודים בבניין.
היה מצוין! הייתי מרוצה מהשירות, העבודה והמחיר.
איטום ותיקונים בקיר חיצוני בקומה 5 בבניין באמצעות סנפלינג.
נתנאל אחלה בן אדם, נתן אחלה מחיר בעיניי ואחלה חוויה מבחינת הלקוח. הוא באמת דואג, בודק מה צריך, לא בא רק לתקוף והעבודה אחלה, גם מבחינת הניקיון והכול.
איטום קיר חיצוני בגודל 5*2 מטר בקומה שלישית באמצעות סנפלינג.
גונן היה אלוף! היה נחמד, מקצועי והמחיר היה הוגן. ממליץ!
איטום קירות חיצוניים בסנפלינג בבניין בן 5 קומות שכלל איטום סדקים בחומר איטום וכיסוי בטיח.
יניב היה בסדר. היינו מרוצים שהיה יסודי, הגיע כמה פעמים לבניין כדי לבצע בדיקה לפני שנתן הצעת מחיר, בדק את הדירות והקירות מחוץ לבניין כדי לפתור את הבעיה. היה רציני לעומת השאר ולכן בחרנו בו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.