מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 11 חוות דעת רלוונטיות
טיפול 15,000 לרכב מחברת ניסאן כולל החלפת ארבעה מצתים, שמנים, פילטר אויר ורכיב בבלמים.
הוא היה בסדר גמור! המחיר היה סביר לדעתי ולגבי האיכות, אני רק אספתי את הרכב אז אין לי התרשמות ויכולת לדרג.
החלפת 4 פלאגים ומצת התנעה ברכב מסוג סקודה סופרב שנתון 2011.
השירות והמחיר היו מעולים, הכל היה מצוין.
טיפול 10,000 שכלל החלפת ארבעה מצתים ברכב מסוג קיה פיקנטו.
השירות היה מאוד מוצלח. הוא מאוד מקצועי, זריז ויעיל. יש שם בחורים מקצועיים ורציניים שתיקנו ממש מהר שאפילו לא שמתי לב. הסבירו, הראו וענו לי על הכל. היה גמיש במחיר ובתשלומים. הייתי מאוד מרוצה, הרבה זמן לא קיבלתי שירות כזה. מגיע לו ציון יוצא מן הכלל.
טיפול לרכב יד שנייה לאחר קנייה שכלל בדיקה כללית, החלפת שמן, מסנני שמן, מסנני אוויר וארבעה מצתים.
אין אנשים כאלה בגלובוס! לדעתי הוא יותר מידי נחמד, חבל שאי אפשר לתת יותר מעשר על כל הדברים. אמין וטיפול בצורה טובה, בזמן קצר יתר ממה שהתחייבו והתחשב במחיר. שירות מכל הלב כאילו האוטו של הבן שלו.
למקרה חירום המוסך היה בסדר. קיבל את הרכב באותו היום.
החלפת 4 מצתים, צלחות, מסנן שמן מנוע, מסנן אוויר וטבעת אטימה ברכב מסוג יונדאי i30 שנתון 2012.
השירות היה נהדר אבל הייתה תקלה במצתים והייתי צריך לבוא שוב כי משהו השתבש. הגעתי והחליפו בשנייה מבלי לגבות תשלום נוסף.
לא הייתי מרוצה מהעבודה, כמו שהכנסתי את הרכב, כך קיבלתי אותו ואם לא יותר גרוע. שילמתי לא מעט על כך והאוטו לא מניע. אני מאוכזבת, זה לא מה שציפתי מאדם מקצועי שמתמחה ברכב מסוג זה, חוויתי מפח נפש.
הוא היה על הכיפאק. הוא מאוד שירותי, קיבל את הרכב מאוד מהר וטיפל בהכל כמו שצריך אבל אני לא יודע לגבי המחיר כי לא עשיתי השוואה.
בדיקת מנוע, החלפת מצנן, מצתים ובדיקת מחשב ברכב סיטרואן סי 4.
מצוין.
בדיקת מחשב, החלפת פלאגים וארבעה מצתים ברכב מסוג סיטוראן C4.
רמה גבוה מאוד, תקתק עבודה ויודע את העבודה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.