מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 19 חוות דעת רלוונטיות
איטום מרפסת בגודל 60 מ"ר בעזרת רובה כולל הוצאת קרמיקה, התקנת ניקוז כפול והחזרת הקרמיקה.
הוא היה מצוין. אני ממליצה עליו מבחינת היחס, המקצועיות, הזמנים והמחיר היה סביר לדעתי. ממש תענוג.
איטום מרפסת בגודל 30 מ"ר באמצעות רובה אפוקסי וסיכה כולל ניקוי ואיטום מרזב.
ביחס לעבודה שנעשתה אני חושב שהוא גבה מחיר גבוה. ברמת היסודיות והדיוק הוא לא היה מאה אחוז בעיניי וזה לא היה יסודי עד הסוף. מעבר לזה אני חושב שהוא בעל מקצוע טוב!
עשה איטום על המרפסת והפאנל מסביב בגלל בעיה של חדירת מים לדירה מתחתינו, זאת עבודה מאומצת עם חומרים וממש ירד על הברכיים להכניס את החומר לרווחים של הבלטות, אני חושבת שהעבודה היתה מקצועית. הוא היה מאוד זמין, נגיש ועמד בזמנים, עשה את הניקיון הנדרש ועבד בסדר גמור.
מבחינת התקשורת האישית מהרגע הראשון היתה תקשורת טובה, הרגשתי התלהבות ונכונות לעזור מעבר למה שצריך אפילו. עשה עבודה כמו שצריך אבל זה נמשך יותר מידי זמן.
איטום שתי מרפסות בגודל 12 מ"ר ו 20 מ"ר באמצעות רובה אפוקסי.
היה נהדר, ממש בסדר.
הוא היה בסדר גמור.
היה בסדר גמור.
הוא היה אחלה. המחיר שגבה היה טוב. התרשמתי שבינתיים העבודה טובה. בתור בעל מקצוע הוא היה שירותי, אדיב ומקצועי. אני מרוצה מהשירות.
חידוש איטום למרפסת גג בגודל 40 מטר שכלל שימוש ברובה חדש.
ארז היה מצוין! 10 מתוך 10! היה לנו כיף, מושלם!
איטום מרפסת בגודל 10 מ"ר באמצעות סיקה ורובה אפקוסית ואיטום מסביב לשני חלונות.
שמואל עבד מהר ויעיל מאוד והשאיר את המרפסת נקייה. ירד גשם מאז ביצוע האיטום ונראה שהאיטום בחלונות עשה את העבודה. מבין בעלי המקצוע שדיברתי איתם, שמואל היה היחיד שהסכים לבצע את העבודה באופן שביקשתי, בלי להתעקש על פעולות נוספות שייקרו את העבודה ללא צורך. בנוסף, הוא הגיע בזמן, סיים את העבודה מהר יותר ממה שחשבתי ואפילו לא איבדתי יום עבודה. בשורה התחתונה, אני מאד מרוצה מהשירות.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.