מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 21 חוות דעת רלוונטיות
הוא שירותי, אדיב ועבד לפי מקומות ספציפיים שביקשתי ונתן לזה תשומת לב. הוא היה מהיר והתקשר בסיום העבודה. הגעתי לטסט כמה ימים אחרי הטיפול והיה לי חבל שהוא לא אמר לי על כל מיני תקלות שהתגלו במהלך הטסט אבל סך הכל הוא באמת היה פיקס.
היה אחלה בחלה. בחור אמין ואחלה שירות.
טיפול 10 אלף והכנה לטסט לרכב מסוג Toyota Corolla שנתון 2008.
מעולה. באמת מקצוען, הסביר כל טיפול וכל בעיה שהייתה ברכב. מאוד אדיב.
הוא נתן שירות אדיב ומצוין!
הכנה לטסט וטיפול 10 אלף שכלל החלפת מגבים ומנורות לרכב מסוג Toyota Corolla שנתון 2009.
מצוין, מאה אחוז, בחור אמין ומדייק במחיר. לא חיכיתי הרבה זמן, מאוד עדין ואדיב.
טיפול 10,000 ותיקון תקלות קטנות ברכב מסוג TOYOTA COROLLA.
היה מצוין שירות מעולה בחור טוב מסביר הכל לפרטי םרטים חוויה טובה ממש היה מצוין! אלירן בחור טוב, קיבלתי ממנו שירות מעולה. הוא הסביר לי על כל העבודה לפרטי פרטים ותמיד ווידא איתי לפני שעשה משהו עם הרכב. הייתה לי חויית שירות חיובית מאוד ואני ממש מרוצה ממנו!
היינו אצל ולנטין כבר כמה פעמים ואנחנו מרוצים מאוד מהשירות שלו! הוא מאוד נחמד, מסביר לך את תהליך העבודה ולא עושה שום דבר מבלי לשאול אותך. הוא תמיד זמין בטלפון ולדעתנו האישית גם המחירים שלו הוגנים ותחרותיים.
טיפול 70 אלף לרכב מסוג Toyota yaris שנתון 2011, וטיפול 20 אלף והחלפת מגבים לרכב מסוג Toyota Corolla שנתון 2008.
היה בסדר גמור, נראה מקצועי.
טיפול 10 אלף, החלפת גומיה באלטרנטור וליטוש פנסים לרכב מסוג טיוטה קרולה שנת 2005.
היה 10! השירות היה מצוין, המחיר היה הוגן והוסיף לי את ניקוי הפנסים על חשבון הבית.
טיפול 130,000 שכלל החלפת צלחות אחוריות ורפידות ברכב מסוג TOYOTA COROLLA.
היה מעולה, קיבלתי ממאור שירות יוצא מן הכלל ותוצאות העבודה שלו היו מעל ומעבר למצופה. מגיע לו את מלוא הפירגון!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.