מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 50 חוות דעת רלוונטיות
החלפת מצתים ואבחון תקלה ברכב מסוג סובארו אאוטבק שנתון 2016.
הייתי מאוד מרוצה! הוא עשה עליי רושם של מקצועי, המחיר סביר לדעתי והשירות מצוין!
חמזה בן אדם אמין מאוד ומקצועי.
הוא היה מצוין, הגעתי אליו והוא אבחן שיש בעיה של נזילת שמן מהמנוע. הוא נתן לי המלצות, זה פתר את הבעיה והוא גם התחשב בי מבחינת המחיר בהתאם, השירות שלו עשר!
אושר מצא את הבעיה אחרי בדיקה די זריזה, ניסה לפתור אותה על החלק הקיים ואחרי שהבין שהוא תקול לגמרי הצליח להזמין חלק חדש שהגיע תוך יומיים והותקן. משך הטיפול היה כחצי יום בפעם הראשונה של האבחון וניסיון התיקון ואז יומיים אחרי זה עוד שעה-שעתיים של החלפה והתעסקות. היה טוב, אני בכללי מרוצה.
השירות היה מצוין! מאוד אדיב וכנה. המוסך היה מאוד כנה ונתן את דעתו המקצועית, עבודה מהירה ואיכותית, מאוד מרוצה ואחזור לשם שוב.
איליא היה מעולה, אדיב, מקצועי ואמין!
הוא פשוט מצוין! גם מבחינת המחיר וגם מבחינת השירות. הוא אמין כאיש מקצוע וכאדם, זו פעם ראשונה שנכנסתי אליו ואין לי ספק שהוא עומד בסטנדרטים גבוהים!
הוא היה מאוד אמין, מקצועי ומהיר.
יוחאי היה אדיב ושירותי, הוא לא יכל לטפל בבעיה אז הפנה אותי לאחד אחר שנתן שירות מאוד טוב, והיה גם אמין, מה שיכל לעשות עשה ומה שלא אמר שלא עושה.
אלירן היה בסדר, הגעתי אליו והוא גילה שיש אבן שתקועה באחד מהחלקים, הוציא אותה ולא הסכים לגבות ממני תשלום.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.