מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 26 חוות דעת רלוונטיות
המרת גוף תאורה והתקנת מנורת לד במטבח עבור שורדת שואה בהתנדבות.
הוא בחור מקסים, לאישה לא היה אור במטבח במשך יומיים, הוא הגיע אליה בתוך חצי שעה כי שמע על הדחיפות של העבודה. היא אמרה שהוא היה מאוד מקצועי, דיבר בצורה נעימה, מכובדת ושיש לה ביקורת מאוד חמה כלפיו!
התקנת שני גופי תאורה, כולל פס צבירה של לדים תאורה למטבח עם 3 חלקים וחציבה.
היה מעולה! שירות מקצועי, בחור שירותי ונעים בצורה יוצאת דופן, עובד נקי ומסודר.
היה בסדר גמור. הוא עבד יפה, השאיר נקי וגם המחיר היה סביר מאוד לטעמי. הוא היה מאוד אדיב.
התקנת תאורת לדים במטבח ושני גופי תאורה צמודי תקרה בסלון.
היה ממש מעולה! רושל מקצוען, רציני, אדיב ושירותי בצורה מעולה. הגיע בזמן כפי שסיכמנו. כל הכבוד!!!
התקנת גופי תאורה במטבח ואמבטיות, בניית קו ספוטים בגבס וקו לדים במטבח.
מרוצה מאוד בהכל!
הסרת בית מנורת ניאון ישן מקולקל 120 ס"מ מתקרת המטבח והתקנת גוף תאורה חדש חילופי עם 2 מנורות לד 120 ס"מ.
היה מצוין! היה זמין ומהיר הגיע תוך 35 דקות ונקב מראש במחיר לעצם הביקור וזה מה ששילמתי. היה צריך להחליף בית מנורה לניאון /לד 120. ס"מ. אני דאגתי לגוף התאורה, הוא ביצע את ההחלפה ותוך כדי הדריך אותי. אחת המנורות שהבאתי להתקנה הייתה שבורה. הוא הנחה אותי לפנות לטמבוריה בה קניתי, התקשרתי לשם בנוכחותו. הוא הוריד את התושבת הקודמת והרכיב את גוף התאורה כולל המנורה התקינה והסביר לי איך להרכיב את המנורה השנייה. היה מקצועי, נעים ועבד נקי. בקיצור היה 10. תוך כרבע שעה סיים הכל ודרבן אותי להביא את המנורה החילופית מהטמבוריה. ובהמשך כשנדלקה רק מנורה אחת השארתי לו הודעה ומיד שב אלי טלפונית והדריך אותי. ממליצה עליו מכל הלב.
תיקון שקע, יישור גוף תאורה, התקנת פס לדים במטבח, תיקון שקע של דוד חשמלי והתקנת חדש.
מומלץ.
הכל היה מאה אחוז!
התקנת גוף תאורה על מסילה בסלון, תיקון קצר חשמלי והתקנת פס לד במטבח.
הוא היה בסדר גמור!
הוא היה מעולה, אין לי טענות, הגיע בזמן וביצע את העבודה. אני מרוצה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.