מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 12 חוות דעת רלוונטיות
אספקת והתקנת דוד משולב של חברת נמרוד בנפח 150 ליטרים.
השירות היה בסדר גמור.
התקנת דוד משולב של חברת נמרוד 150 ליטר שכלל פירוק דוד ישן.
היה מעולה! הם הגיעו באותו יום שהתקשרתי, עבדו בזריזות ועשו עבודה טובה.
החלפת דוד והתקנת דוד משולב חדש של חברת נמרוד, בגודל של כ- 150 ליטר.
הוא היה מעולה! אני מחפשת כל הזמן אנשים טובים ומטריד אותי שאתקל באנשים שאינם כאלה, אבל הוא היה מעולה מההתחלה ועד הסוף וכל החששות שלי התפוגגו. הוא בעל אמינות, מסביר הכל, עושה כל צעד רק בתיאום עם הלקוח ולא מבצע אף שינו על דעת עצמו, אלא תמיד שואל והוא היה מעולה מעולה. הצוות שלו עובד ממש טוב והם מספקים שירות 24 שעות ביממה ואני באמת מאוד מאוד מרוצה. הייתה לי בעיה בדוד והוא החליף אותו, אמר לי מה האופציות לפני והסביר לי על כל אחת מהן. עשה עבודה טובה, נקייה ומקצועית וכבר התחלתי להמליץ עליו לאחרים ושמרתי את המספר שלו למקרה שאצטרך את שירותיו פעם נוספת. אין לי משהו רע להגיד וזה דבר חריג, כי אני ביקורתית ולא נותנת לאף אחז לזוז מבלי שאני יודעת ועד שאני לא עוברת על הכל.
השירות היה אחלה והוא היה מאוד נחמד.
אספקת והתקנת דוד שמש וחשמל משולב מחברת נמרוד בגודל 150 ליטר.
הוא היה בסדר גמור סך הכל, הוא מאוד איחר אבל עדכן אותי כל הזמן. הוא עשה עבודה מהירה ואני מרוצה.
הוא היה בסדר גמור, הגיע בזמן וטיפל באותו היום. היחס היה טוב, נראה שהבעיה נפתרה ואני ממליצה עליו.
נתנאל היה אחלה, עשה עבודה טובה.
צביקה ענה ביום שישי בצהריים ודאג שיחליפו לנו את הדוד כבר בראשון בבוקר, בצורה מקצועית ולשביעות רצוננו. הוא דאג שלא לקחת כסף עד שהיינו מרוצים.
הוא עשה עבודה טובה.
בעל המקצוע היה בדיוק כמו שכתוב עליו, חבל על הזמן!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.