מציג חוות דעת 1 - 7 מתוך 7 חוות דעת רלוונטיות
החלפת פלנץ׳ ותרמוסטט, בדיקת הארקה לכבל דוד וסידור מפסק.
מומלץ בחום! מקצועי, אנושי ובעל תודעת שירות שחסרה ללא מעט נותני שירות. מחיר הוגן, הרצל וגבי יישר כוח!
הוא היה מצוין, הגיע תוך שעה נתן מחיר הוגן מאוד בסך הכל היה מצוין.
החלפת פלאנץ' של דוד, החלפת פחת, בדיקת הארקה בכל הבית והארקת שקעים.
נחמן קודם כל נותן יחס אנושי ואדיב מאוד. הגיע אפילו לפני הזמן שנקבע, אחרי שתיאם זאת איתנו. הסביר באופן מקצועי על התקלה ועל אפשרויות הטיפול ולא ביצע דבר בלי אישור מפורש. נחמן השתדל למצוא את הביצוע המקצועי ביותר אבל שיהיה גם זול למרות שההשערה הראשונית היתה יקרה יותר. לבסוף, המחיר היה מאוד הגון. באמת עשה מעל ומעבר! מי שייקח אותו לא יתחרט!
התקנת נקודת חשמל, בדיקת הארקה, החלפת 2 גופי תאורה, הכנה להתקנת דוד חשמל והחלפת פלאנג'.
הוא אלוף, ממליץ עליו בחום ובאהבה! מקצוען אמיתי, אמין וזמין בכל שעה. גם יש לו מחירים הוגנים לדעתי. הוא מטפל בכל בעיית חשמל שיש לי כבר באופן קבוע.
היחס היה מצויין, בחור ממש סימפטי, אבל המחיר שלקח היה גבוהה מדי לדעתי.
החלפת פלאנג' קומפלט לדוד מים על גג, החלפת תרמוסטט, סידור כבלים של חשמל, הוספת מפסק מנתק דו פול מואר באדום, ניקוי דוד ושטיפתו, בדיקת תקינות וחיבור הארקה.
הוא היה ממש אחלה, נחמד ומקצועי. הוא בן אדם ממש טוב וכיף כשהוא בא אליך. לגבי המחיר אני לא יודע לדרג.
השירות שלו היה טוב ורק המחיר היה קצת יותר גבוה בעיניי.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.