מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 18 חוות דעת רלוונטיות
מרוצה מאוד בהכל! המזגן קפא ביחידה הפנימית וגם בצנרת ביחידה בחוץ והפסיק לעבוד. דודו הגיע בזמן, זיהה את התקלה מייד והחליף החלקים התקולים. הכל חזר לעבוד כמו חדש.
תיקון מזגן תדיראן מיני מרכזי אינוורטר.
היה סוף הדרך! בעבר, בזמן שהמזגן היה באחריות הוא חווה תקלת '04' שטופלה בקושי רב ע'י תדיראן. מאז חלפו שנתיים. התקלה חזרה. עומר הגיע ולאחר אבחון ראשוני היה נראה שהבעיה היא חשמלית במקורה. לאחר שעזב והתקלה חזרה הוא חזר ב-20:00 בערב והחליף את הפיקוד. כשהחליף את הפיקוד (אירוע יקר באינוורטר) הייתי מוטרד שאולי יש תקלה עמוקה יותר, עומר אמר שאם התקלה חוזרת הוא אחראי לתיקונה. המזגן עבד הפעם לתוך הלילה ושוב התקלה חזרה. וכאן הגיע גדולתו - חזר בבוקר המוקדם למחרת והחליף את המדחס ללא תשלום נוסף. הוא עבד בטווחי זמן מדהימים ביחס לכל מה שאני מכיר. נראה לי שהוא האיש מיזוג שלי מהיום ואילך ואמליץ עליו לכל מי שצריך.
תיקון מזגן מיני מרכזי אינוורטר 4 כוח סוס של חברת Tadiran.
היה משהו! הביא שירות חבל על הזמן, מקצוען ומחיר טוב לדעתי.
החלפת קונטקטור במזגן תדיראן מיני מרכזי ותיקון כרטיס אלקטרוני במזגן אינוורטר תוצרת אלקטרה.
היה ממש מעולה!
מילוי גז ותיקון דליפה למזגן מיני מרכזי אינוורטר של חברת תדיראן.
דני היה אדיב וסבלני, הוא עשה את העבודה כמו שצריך והציע מחיר סביר לדעתי.
אספקה והתקנה של מזגן אינוורטר חברת תדיראן, התקנה של מזגן במרפסת, תיקון מזגן מיני מרכזי ישן, עבודות גבס וחשמל.
אני מרוצה מהשירות שלו, הוא יסודי, קפדן, עושה עבודה איכותית, נקייה, מסודרת וטובה. היה הוגן במחיר.
תיקון תקלה 01 במזגן אינוורטר מיני מרכזי של חברת תדיראן.
הוא מושלם, תותח על! כולם חשבו שזה הכרטיס הלך והוא פשוט זיהה שזה סך הכל אחד הרגשים תקול, החליף ולקח מחיר הוגן בעיניי. עד עכשיו הכל שקט.
הייתי מרוצה מכלל הפרמטרים. הוא היה פשוט מצוין.
הוא בא מהר מאוד, לקח מחיר של ביקור בלבד וטיפל במה שהוא יכל. הוא לא אמר לי מראש שהוא לא מטפל במזגן אינוורטר מיני מרכזי, אז הוא לא הצליח לתקן את הכל. היה לי קצר, הוא הצליח לפתור אותו ועשה את זה בצורה מקצועית אבל את הפיניש האחרון שהמזגן יקרר הוא לא הצליח לעשות כי הוא לא מבין במזגן אינוורטר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.