מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 26 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה ממש בסדר, לקח מחיר טוב לדעתי וממש נחמד.
תיקון של מקפיא במקרר- אפלו תדיראן. פתיחת סתימה בצינור הניקוז.
הוא היה מצויין! הוא היה מאוד נחמד ונתן שירות מאוד אדיב. הוא הגיע מיידית, התקשרתי אליו והוא אמר לי שתוך עשרים דקות הוא יהיה אצלי והוא באמת היה אצלי. הוא היה מאוד מקצועי, הוא הסביר לנו מה הוא עושה בדיוק ועבד מאוד נקי. המחיר שלו היה מחיר מאוד הוגן. הלוואי ויהיו עוד בעלי מקצוע כמוהו, הוא היה עשר!
ישי הגיע במיוחד בערב, היה ממש מקצועי ומהיר, עבד בצורה מסודרת עם הרבה סבלנות ויסודיות. הסביר ופירט את הפעולות ואפילו שיתף את בני הקטן. הוא ממש השתדל ועשה מאמצים להגיע אלינו כדי שלא נתקע בלי מקרר. הוא מעולה- מדהים! גם התמחור שלו היה מעולה והוגן מאוד.
פתיחת סתימה והחלפת חיישן במקרר של חברת TADIRAN APOLLO.
הוא אחלה בחור! המקרר לא עבד בכלל ועכשיו הוא עובד. הוא היה הכי גמיש והגיע ממש מהר כי הייתי צריכה דחוף ולקח לדעתי מחיר הוגן. הוא ממש בן אדם הגון.
אני מרוצה מאוד, הוא היה שירותי, אדיב, הסביר הכל והיה מעולה!
היה ממש ממש מצויין, הוא החזיר לי את המקרר לחיים.
הוא היה כנה, הוא היה אמיתי, המחיר היה הוגן והכל היה בסדר גמור.
פתיחת סתימה במקרר של אפולו תדיראן והוספת גז במזגן אלקטרה.
הגיע בול בזמן, היה מאוד מקצועי לטעמי וראו שהוא מבין על מה הוא מדבר. מעבר לזה, גיליתי שחוץ מלטפל במקררים הוא מטפל גם במזגנים, אז הוא עשה לי עבודה נוספת על הדרך...
פתיחת סתימה במקרר אפולו ישן של חברת תדיראן בעקבות הצטברות קרח.
הוא מעולה ומצוין, זה היה יום לפני ערב חג והתקשרתי להרבה אנשים אבל אף אחד לא רצה לבוא. הוא הגיע בערב, עבד לא מעט ועשה את העבודה נהדר. היה צריך להפשיר ולפרק את המקרר וזה לקח כמעט שעתיים. הוא לקח תשלום ממש הוגן, מגיע לו שאפו.
הוא היה 10! הוא הגיע בזמן, היה נחמד וביצע עבודה טובה. הוא פתח לי את הסתימה וניתק לי את הקבל בלי שהייתי צריך לבקש בכלל. עכשיו נראה שהכל עובד כמו שצריך!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.