מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 1883 חוות דעת רלוונטיות
הצטברו מים בתא העליון וקרח במקפיא. עמוס עבד קשה על איתור התקלה, אדיב מאוד ועם הרבה סבלנות איתר את הבעיה. למרות הזמן שנדרש גבה את המחיר עליו סוכם מראש כל הכבוד. היה מעולה, הכל היה ממש אחלה.
אמין, מקצועי, ישר והגון במחיר בעיניי. שירות ויחס יוצאי דופן.
היה ממש אחלה! מקצועי, ומהיר. הייתה דליפה מצינור הגז במקרר בן 17, התיקון כלל מילו גז ועכשיו אחרי כמעט חודש המקרר עובד מצויין ושקט ומקרר כמו גדול.
תיקון מקרר אמנה שהמקפיא לא הקפיא מספיק ומילוי גז למזגנים.
שירות מעולה. הטכנאי היה אדיב והסביר את התקלה. לא הסכים לקחת כסף רק יום למחרת אחרי וידאנו שהתקלה תוקנה. מומלץ מאד.
זיהה את הבעיה, לקח את הכרטיס למעבדה וחזר להתקינו…שירות נפלא. ממש אין מילים!
הכל היה מאה אחוז!
תיקון מקרר מחברת Amana.
הוא היה מצוין, פתר את הבעיה, היה מקצועי ולקח מחיר הוגן לדעתי.
השירות היה מעולה! קובי הגיע וסידר שלא ירעיש. אחרי יומיים המקרר עדיין הרעיש וקראתי לו שוב. הוא הגיע וסידר את זה. כנראה שהמקרר מרעיש כי הוא ישן.
המקפיא ייצר קרח והמקרר לא קירר. היה טוב מאד, שירות מצוין!
הגיע באותו יום שהתקשרתי, היה מקצועי, הסביר הכל, נחמד ואדיב.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.