מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 35 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה מקצועי, עשה עבודה טובה, תיקן רק מה שהיה צריך, הגיע בזמן, התקשר לתאם לפני ולשאול אם הכל בסדר אחרי, והיה אדיב ונחמד. הייתי מרוצה.
הוא היה תותח על. הוא הגיע מאוד מאוד מהר. תוך 10 דקות. עשה עבודה מהירה ומאוד מקצועית. הוא אדם ישר. התקשר לשאול שהכול בסדר. באמת רק מילים טובות. הוא אפילו עשה מעבר למה שצריך. היו לי עוד בעיות והוא סידר לי אותם על הדרך. אני בטוח אשמח להשתמש בשירותיו בהמשך וגם להמליץ עליו.
הוא היה בסדר גמור!. לקח אחלה מחיר בעיני והיה מאוד נחמד ומקצועי, הגיע בזמן ותיקן את התקלה במהירות וגם עשה לי עוד משהו נוסף קטן שביקשתי ממנו. עשר בהכל!
הוא היה מעולה!!
הוא היה בסדר גמור. קודם כל, הוא הגיע אליי לרמלה למרות שהאזור שלו זה ראשון לציון הסכים לבוא לתקן. הוא עשה ממש מאמץ והגיע בזמן, תיקן את זה כמו שצריך במחיר טוב. רק תשבחות יש לי להגיד עליו.
הוא היה אדיב, הגיע בזמן, עבד יפה ומהר... גם המחיר שביקש היה סביר. היינו מרוצים ממנו!!
תיקון תרמוסטט וטיימר שכלל אספקת והחלפת חלקים במקרר של חברת אמקור.
היה דבש! הוא ניגש לעניין ולא דיבר יותר מידי באוויר. הלך לאוטו והביא את החלקים. בחור על הכיפק נעים ומקצועי אבל המחיר כן ביאס אותי.
היה אחלה!
תיקון, אספקה והחלפת טיימר הפשרה ותרמוסטט במקרר מחברת אמקור.
יחס אישי מעולה והסביר את הבעיה והפתרון. זמינות מלאה, הגיע כמה פעמים עד שהתקלה תוקנה במלואה. ממליצה מאוד!
תיקון תקלה בפריזר של מקרר כולל החלפת טיימר ותרמוסטט.
הוא אחלה בן אדם, עשה עבודה טובה. היה בסדר גמור.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.