מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 16 חוות דעת רלוונטיות
הגיע בהתראה קצרה. זיהה במהירות, תיקן והסביר. אחר כך גם בדק את האבק מאחורי המקרר לוודא שאין שם בעיה. סה"כ אחלה שירות. ממליץ בחום.
היה ממש אחלה!
חווית שירות מצוינת ומושלמת. הוא היה מקסים, הוא אדם ממש טוב ועשה את העבודה. אהבתי ממש.
אליאס היה בסדר גמור, ציון 10/10!
העבודה הייתה מעולה, הוא היה נחמד, עבד מהר ותיקן את הבעיה.
היה מצוין! זיהה נכון את הבעיה די מהר, עבד ביסודיות, היה סבלני ואדיב והסביר כל שלב. הייתי מאוד מרוצה!
הגיב לטלפונים ולוואטסאפ יחסית מהר, הגיע בזמן ונתן התראה לפני שהגיע. טיפל בבעיה במהירות וביסודיות.
היה ממש מעולה. הוא הסביר לי בטלפון שזו כנראה בעיה של הצטברות קרח במקרר הנובעת מזה שמספר שעות המקרר היה פתוח, הפתרון שהציע לי היה לנתק את המקרר ל24 שעות. עשיתי את זה והבעיה נפתרה. זה היה מדהים בעיני שבמקום לבוא ולקחת סתם עלות ביקור הוא עזר לי בטלפון. אני ממליצה בחום.
שירות בסדר גמור. ניסים בא בזמן ועשה מה שצריך.
הוא היה מקצועי ופתר את הבעיה. הוא היה אמיתי ואמר שזה משהו שצריך לחזור וצריך להיות במעקב עליו. המחיר סביר לדעתי.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.