מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 116 חוות דעת רלוונטיות
תכנון עיצוב פנים של דירה חדשה מקבלן, סרטוטים, הדמיה במחשב ותקשורת עם עובדי הקבלן.
היא מאוד תגובתית, זמינה בוואצאפ ובמייל, חרוצה ועושה עבודה מצויינת, מדברת עם כל העובדים בשבילינו לגבי השינויים שאנחנו רוצים וממשיכה ללוות אותנו בזמן קניית הרהיטים.
שירותי עיצוב פנים, תכנון חללי הבית, תכנון מטבח, ליווי לרכישות והגשת תכניות לקבלן.
השירות היה מצוין. הוא אכפתי, אדיב, חשוב לו שדברים יהיו מושלמים, יש לו ראייה מאוד מיוחדת, העיצוב שונה ממעצבים אחרים ויש לו פשוט טעם טוב מאוד.
תכנון לעיצוב פנים וסטיילינג למטבח וסלון כולל אינסטלציה.
מקסימה, נעימה, מקצועית, הגיעה בזמן, אכפתית.
קיימנו עם שוש 2 פגישות, היא הגיעה בזמן, הייתה זמינה ונחמדה. היחס שלה היה מעולה והיא הייתה מסודרת. קיבלנו ממנה סקיצות והצעות מחירים אך לבסוף החלטנו לא לבצע את העבודה יחד.
תכנון ועיצוב פנים לדירת 65 מ"ר שכלל בניית קיר גבס, שבירת קירות, החלפת תריסים ופיצול מקלחון.
אני כבר לא אחזור על הטעות לקחת מעצב/ת פנים. בתכנון ובסרטוט מאוד מצא חן בעיני החשיבה שלה, באמת נהדר עד שמגיעים לביצוע. בפועל היו בעיות בדיוקים של הסרטוטים. למשל חדר אמבטיה שהיא פיצלה לשניים בעזרת קיר גבס שהיה במקור בעובי 10 ס"מ יצא בפועל 18 ס"מ. כתוצאה מזה חדר מקלחת אחד נעשה צר ולמעשה אי אפשר להשתמש במקלחת שנוצרה (במקום 80 ס"מ הפך ל 72 ס"מ). בנוסף, בקיר הגבס אין בכלל חיזוקים ולכן אי אפשר לתלות עליו כלום וגם לא לקדוח. בגלל חוסר דיוק בבניית קיר הגבס המפריד בין חדרי המקלחת, נשארתי עם מקלחון אחד שממש אי אפשר להשתמש בו מרוב שהוא קטן ואותו חדר מקלחת זכה לקבל דלת שרוחב הכניסה רק 53 ס"מ (אחרי שהתקינו את הדלת). דבר נוסף, היא עשתה לי שטיחים מרוצפים שישתלבו עם פרקט. אחד בסלון בצורת פישבון שיצא יפה ושטיח משושים במטבח. במטבח יצא שחלק משטיח המשושים נמצא למעשה מתחת לארונות המטבח וחלק צר למרגלותיו. אם הייתי יודעת מראש שתהיה טעות כזאת, לא הייתי בוחרת בשטיח. החשיבה והתכנון היו נכונים, הביצוע פחות. סה"כ פרויקט שנמרח המון זמן, חוסר מעקב מצידה אחרי התקציב שהקצבתי, בטענה שהיא לא מנהלת ענייני כספיים, הסכום הכפיל את עצמו ואני שקעתי בבור עמוק ונאלצתי לגייס כספים כדי שאוכל לסיים. הרבה מריבות היו בדרך עד לפגיעה בבריאותי. חבל שהבטחות בע"פ שנאמרו על ידה, בחתימה, לא ממש מומשו. (אמרה שבגלל שהיא גרה בסמוך היא תעקוב אחרי ההתקדמות). לסיכום וחבל שככה הייתה ההתנהלות, ראייתה על איך תראה הדירה היתה טובה, הדירה יותר מוארת ושבירת חלק מהקירות עשה לדירה נהדר. מצד שני יש את אי הדיוקים בבניית קיר הגבס המהותי ושטיח המשושים במטבח. תחושת החמצה.
מורן הייתה מאד קשובה, נחמדה ואמפתית. הקשיבה לרעיונות שלנו, הציעה רעיונות נוספים ועשתה בדיוק מה שהייתי מצפה ממעצב לעשות.
עיצוב פנים לבית פרטי שכלל תכנון תשתיות מיוחדות.
היא משהו משהו ובאמת יש לי רק מילים טובות לומר. יש לה רצון לפתור את כל הבעיות והיא משהו מיוחד. הייתי ממליץ בחום!
היא הייתה מהממת, מקסימה, קשובה, יצירתית, בעלת ידע רב ומלאה ברצון לעזור.
אני ממליץ מאוד על בן, הוא עשה בשבילי עבודות של בתי קפה, דירות ומסעדות. הוא יורד לפרטים, עומד בזמנים ומקצועי מאוד.
היא הייתה מצוינת, אנחנו אנשים מבוגרים והתחלנו את התהליך בלעדיה והיא הייתה צריכה לעבוד עם מה שעשינו קודם. קיבלנו ממנה שירות מעולה, היא הלכה אתנו לראות את הדברים, הקשיבה לצרכים שלנו והייתה נגישה לשאלות. לקחה אותנו לאנשי מקצוע טובים מאוד והתחשבה ביכולת הכלכלית שלנו.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.