מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 25 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה מהיר, יעיל ומצוין!
הכול היה בסדר גמור והוא עשה עבודה טובה.
הוא היה על הכיפאק, אדם נחמד והפתיע אותנו לטובה, עשה מה שצריך ובינתיים העבודה בסדר, המחיר שסיכם איתנו זה המחיר שלקח.
תיקון מקרר מחברת תקה, שכלל שחרור סתימת קרח בצינור ניקוז והפשרת המקרר.
היחס והשרות שהוא נתן לנו היו יוצאים מן הכלל, הוא הסביר הכל בקשר לאיך ולמה ומה אפשר לעשות עם הבעיה והוא היה מאוד נחמד. הוא היה מקצוען ויסודי, סך הכל עשר מעשר מכל הבחינות.
היה עשר! הגיע כמה שעות לפני שבת, בהתראה של כמה דקות ופתר את הבעיה במהירות וביעילות.
הוא הגיע אליי בלילה תוך שעה מהרגע שדיברנו, היה נחמד ואמין והיה שווה להביא אותו.
שוקי היה בסדר גמור, עשה עבודה מצוינת והיה מקצועי והוגן.
הוא היה מצוין!
תיקון מקרר שכלל שחרור סתימות מניקוז המים ושחרור קרח מגופי הקירור והחלפת תרמוסטט.
היה מצוין! בשיחה המקדימה בירר האם צריך לבוא או שאני יכולה לטפל במקרר בעצמי, הגיע בשעה שהבטיח, היה מקצועי מאוד, יודע את עבודתו וגם הסביר לי מה התקלה ואיך יטפל בה. מחיר הוגן. לאחר כשבועיים המקרר התקלקל שוב. עמוס שוב הגיע בזמן, איתר את התקלה והחליף תרמוסטט. שוב עבודה מקצועית במחיר הוגן. מאז המקרר פועל היטב.
תיקון עבור מקרר מחברת Bellers, שכלל שחרור של סתימת קרח.
היה בסדר גמור, עשר בכל הפרמטרים!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.