מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 10 חוות דעת רלוונטיות
היה מעולה, הכל היה טוב, עשר מעשר.
מרוצה מאוד, היה ממש מצוין!
היה מצוין! אבי הגיע לפני הזמן ועשה את העבודה כמו שצריך; הוא ממש השקיע ולא נפנף, וגם ישב וחיכה לבדוק שהכול תקין. אחלה בן אדם!
הוא הגיע בזמן שקבענו, היה מקצועי ונחמד ואני מרוצה :)
היה מדהים! הוא בא עם סבלנות רבה, מסביר כל דבר שהוא עושה, פירק את המקרר ואפילו עמד עם סמרטוט וניקה לאחר העבודה. אדם עם המון סבלנות וידע, אין מילים. לגבי מחיר לא ביצעתי מחקר.
השירות היה טוב והכל היה בסדר גמור.
תיקון מקרר עם שנאי תקול.
הכל היה בסדר.
תיקון מקרר ג'נרל אלקטריק side by side שכלל סריקה ותיקון דליפת גז, ניקוי המערכת, הכנסת גז, בדיקת ופירוק מנוע, בדיקת שנאי וטרמוסטט.
אבי מקצוען בתחומו סבלני ושיתף בכל צעד שלו בתיקון המקרר, רואים שהוא מבין ומכיר את המכשיר על בוריו. ידע בדיוק לאתר את התקלה והתקלות שהתלוו בהמשך לאותה תקלה (שכללו בעיה במאורר ובשנאי שלו וכן בטרמוסטט). מצויד במכשור מתקדם רואים שהוא לא בא לעשות קופה, אלא אכפת לו מאוד מהלקוח (במקרה שלי אימי המבוגרת). מעדכן ומשתף מראש בסבלנות ומקצועיות בכל עלות ובעייתיות שעלולה להיווצר ואם כדאי בכלל להמשיך לתקן ולהוציא כספים על המשך תיקון או שכדאי לעצור ולקנות חדש. מבחנתי זהו הטכנאי הכי טוב שפגשתי. ממליץ בוודאות על אבי בחום. מקצוען שנותן 100%!
תיקון שנאי במקרר של חברת סמסונג.
היה אחלה. אדיב, נחמד, עשה את העבודה יחסית מהר וגבה מחיר הוגן.
הוחלף מאוורר ולאחר ארבעה ימים שמנו לב שהמקפיא עדיין לא עובד, מסתבר שהחיבור למאוורר לא היה טוב. הוא הגיע בפעם השלישית אבל לא הצליח לתקן את המקרר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.