מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 32 חוות דעת רלוונטיות
שירות מצוין! אדיב, הגיע בזמן, איתר את התקלה במהירות ותיקן באופן מקצועי.
היה מעולה, ממש עשר!
היה בסדר, החוויה שלי טובה מאוד!
הוא תיקן בשבילי את המקרר והיה מעולה! ממש מקצועי, אמין, הביא את החלקים הדרושים ועמד בזמנים.
השירות של אברהם היה מעולה, הוא הגיע בזמן, היה אמין, תיקתק את העבודה וסידר אחריו, הכל היה מצוין!
התקלה הייתה שהמקפיא קירר והתא העליון לא קירר. זה היה ביום ששי בבוקר ולכל דאגתי שיבא טכנאי בהקדם האפשרי. חיפשתי ומצאתי שיהיה הכי קרוב. כעבור פחות מחצי שעה שעה הוא הגיע ולאחר בדיקה קבע שיש לבדוק את מעבר האוויר בין תא המקפיא לתא העליון. לאחר פרוק החלקים הוא הגיע לתריס שבין שני האזורים ולהערכתו התריס היה במצב תפוס ולכל התא העליון לא קירר. הוא דרש על הביקור 250 של. ביקש שנמתין כ 4 שעות ונבדוק את המצב. המצב לא השתנה ולכל התקשרתי ביום ראשון בבוקר. הוא באמת הגיע כעבור שעה ואמר שבשבת הוא חשב על התקלה שנית וכנראה שמדובר בהצטברות קרח בגוף הקירור. לאחר כחצי שעת עבודה שכללה פרוק החלקים בתא התחתון והפשרת הקרח בעזרת פן להרכבת החלקים, הוא בדק את זרימת האוויר והיה מרוצה. הוא ביקש שנדווח לו למחרת. הוא עזב מבלי לבקש תוספת תשלום. יצא צדיק וגם מקצוען.
הוא היה בסדר גמור וממש אחלה בן אדם. הגיע בזמן הסביר, ענה על כל השאלות שהיו לי ועשה את העבודה די מהר. בקיצור, אחלה שירות.
הכל היה מאה אחוז!
הוא נתן שירות מקצועי והגון. הוא הצליח לתקן את הבעיה וכרגע המקרר עובד. התיקון היה לא יקר והוא גם נתן אחריות. הגיע במוצאי שבת ומאוד מהר, שזו נקודת לזכותו! וסה"כ הוא היה בסדר גמור.
הם מקסימים, מאוד שירותיים וישרים, הגיעו בזמן ואפילו הקדימו .ממש מעל ומעבר. שילמנו רק על הביקור.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.