מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 23 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה מקסים!
הוא היה מצוין, הגיע מהר מאוד, החליף את החלקים התקולים והכל הסתדר. המחיר שלקח היה מעט גבוה לדעתי אבל אני לא מבין בתחום כל כך. בסך הכל הייתי מרוצה ממנו.
השירות שלו היה בסדר גמור. הוא מאוד נחמד, אדיב והוגן. הוא היה מאוד ישיר, הסביר מה הבעיה והוא היה אדם ישר. אני מרוצה ממנו וממליץ עליו.
הוא היה מאוד נחמד ומקצועי,היה זמין והגיע מהר. הוא באמת אחלה ומומלץ בחום!
הוא עבד נקי, מאורגן ושקט. לקח מחיר סביר, תיקן והכל בסדר. באמת היה מקסים!
הוא היה בסדר גמור וחזר לתיקון כאשר לא עבד. המחיר היה קצת גבוה לדעתי.
היה מצוין!
תיקון מקרר של חברת שארפ כולל הפשרת קרח במקרר והחלפת חלק.
ממש אין מילים! דייק בזמנים, אדיב, שרותי ופתר את הבעיה.
אלברט היה עשר! הוא הסביר בטלפון מה יכולה להיות התקלה, בא בזמן, תיקן והכול עובד שם. הוא אמר הכול מראש, גם את המחיר והיה בסדר גמור.
תיקון תקלה במעצור דלת מקפיא במקרר ארבע דלתות של חברת שארפ שכלל החלפת חלק.
אליאס היה פצצה! ממש מעולה. הוא הגיע בפעם הראשונה וראה שחסר לו חלק בשביל לבצע את התיקון. הוא סיפק לי תיקון זמני עד הפעם השנייה שהגיע ורק אז גבה תשלום על העבודה. הוא היה ענייני ופשוט מושלם. הלוואי שכל בעלי המקצוע יהיו כאלה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.