מציג חוות דעת 1 - 6 מתוך 6 חוות דעת רלוונטיות
שירות בסדר גמור. עמנואל מקצועי ואדיב. הוא בדק את המקפיא ונתן דיאגנוזה שהנזילה קרתה בגלל שהצטבר קרח מתחת למקפיא ונתן לי הסבר.
בדיקת מקרר של חברת אמנה, עקב נזילה במקפיא ומציאת מסילות לא תקינות.
השירות שלו היה מעולה, הוא מקצועי, נחמד, עדכן בהכל והוא ממש 10!
הזמנו אותו כי נזלו מים מהמקרר . את הנזילה הוא סידר די מהר ןתוך כדי הבדיקה גילה שיש קצר במקפיא, שצריך להחליף איזה חלק והוא הלך להביא אותו.
הוא אדם מאוד חברותי ונחמד, מדבר והכל. הגיע בזמן, כשהלך להביא את החלק, בא מיד. לי הוא קצת היה נראה לא מנוסה למרות שבסופו של דבר הכל תוקן והכל בסדר. אבל לקח לו די הרבה זמן להתקין את החלק, אמר שזה קצת מורכב וזה קצת הפתיע אותו . הוא ג החליף בין שני חוטים והיתה בעיה של האור בין המקרר למקפיא, בסוף הוא סידר את זה, הוא כנראה התבלבל בהחלפה. הוא עבד הרבה זמן ולמרות זאת המחיר היה ממש לא גבוה, מחיר סביר ואפילו זול יחסית לזמן העבודה למרות שזה קצת הפריע לי שעבד כל כך הרבה זמן. הוא היה ממש בסדר וגם התקשר אח"כ לשאול אם הכל בסדר ושהמקרר עובד כמו שצריך. סה"כ אני מרוצה כי הבעיה תוקנה ובאווירה טובה.
בדיקה של מקרר lg מקפיא לא הקפיא והייתה בו נזילת גז.
אדם נחמד, אדיב ומסביר לפרטים. לנזילה לא ניתן היה להגיע אבל הוא מילא גז וכעת המקפיא עובד.
הוא טוב, אמין, הבהיר לי מראש שלא יתקן את המכשיר קרח במקרר אבל הרגיש לי שהוא לא מנוסה. אני לא אגיד שאני מאוכזב, היה בסדר בסך הכל, הוא פירק והרכיב את התא מקפיא, בא למחרת לסדר את ההרכבה והוא איש טוב.
היה 10! הוא הגיע, פירק את המקפיא וניסה למצוא את הבעיה. הוא לא הצליח למצוא את הבעיה, אבל לאחר כמה ימים היא נפתרה מעצמה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.