מציג חוות דעת 1 - 3 מתוך 3 חוות דעת רלוונטיות
בדיקת מזגן עילי והחלפת תריס במזגן עילי מחברת אלקטרה.
היה זמין. קבענו והוא הגיע וזיהה את התקלה באחד המזגנים אבל לא היה הרבה מה לתקן. במזגן אחר היה חלק בעייתי ואמרו לנו בעבר שאין מה לעשות עם זה, והוא בדק ואמר שיש אפשרות להחליף את החלק. תוך יומיים חזר והחליף את החלק, היה מאה אחוז. לא נאלצנו לחכות לו, הוא אמר שיגיע בין 8 ל10 והגיע ב8:05.
בדיקת שלושה מזגנים אחד מרכזי ושניים עיליים כולל החלפת תריס שבור באחד מהם.
הייתי מאוד מרוצה! נכון שלא נדרש לקסמים מיוחדים לאור תקינות המזגנים אבל הפגין התמצאות ומקצועיות, מיקוד ויעילות. ועל כך, הוכנס אצלי לרשימת בעלי המקצוע - אליהם אפנה בעת הצורך בעתיד.
בדיקת תקינות כללית, מצב מסננים, טמפ' קירור ולחץ גז בחמישה מזגנים (מיני-מרכזי ועיליים, כולם של אלקטרה). מילוי גז בשני מזגנים עיליים, החלפת שנאי ליחידת פיקוד פנימית במזגן עילי והתקנת שרוול מתאם לתריס אוורור במזגן מיני-מרכזי.
יוסף היה פשוט מעולה! הגיע פעמיים עקב צורך בחלקי חילוף. התרשמתי מאוד מהממשק האנושי, הרמה המקצועית והאמינות. מחירים הוגנים. סה"כ רושם כללי חיובי ביותר בכל ההיבטים!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.