מציג חוות דעת 1 - 7 מתוך 7 חוות דעת רלוונטיות
מילוי גז לשני מזגנים עיליים וחוות דעת מקצועית עבור מזגן.
הוא היה נפלא, 10! בחור מקצועי, עשה עבודה מצוינת.
פנינו אל אמיר ביום חמישי החם של אוגוסט, בשאלה האם יוכל להגיע ביום שישי. למרות שכבר הייתה לו תכנית ליום זה, היה מוכן לעשות שינוי בזמנים, ולטפל במצוקתנו. לכאורה - מילוי גז אינו דבר מיוחד. אבל, ההבדל בין מזגן מושבת למזגן עובד, הוא קריטי בימי שרב. מתוך שני המזגנים - המושבת טופל, וזה שעבד חלש קיבל חוות דעת כי זה מה שנכון לו. אנחנו אסירות תודה לאמיר על ש"הציל את המצב". באהבה.
מאוד מרוצה! איציק היה גם אדיב ונחמד וגם נתן שירות מצוין.
היה צריך לשפר את המזגן קצת, הוא היה בסדר גמור. הוא בדק את המערכת, אמר לי מה דעתו עליה, ניקה אותה, סידר אותה והוסיף לי גז איפה שהיה חסר. הוא נחמד מאוד, שיתף פעולה ושיתף אותי, היה קשוב למה שאמרתי לו ובסך הכל הוא מצוין.
מילוי גז וחוות דעת.
היה ממש אחלה! נעים, אדיב, מהיר ומקצועי. הגיע ממש מהרגע להרגע והיה יחסית ממש זול.
בדיקה ומתן חוות דעת מקצועית לגבי שני מזגנים ביתיים, כולל מילוי גז.
היינו מאוד מרוצים. הוא עשה עבודה טובה ונתן את דעתו המקצועית לגבי אחד המזגנים שהיה "טוטאלוס" ולא ניסה למכור שירותים מיותרים.
היתה בעיה במזגן, היה צריך למלא גז ועוד איזה תיקון. בעל הבית שלי קצת מבין בזה אז ניסינו לתקן אבל רצינו שיבוא איש מקצוע וייתן חוות דעת מקצועית אז הזמנו אותו.
הוא היה ממש בסדר, הגיע זריז, בן אדם חמוד. הסביר לנו כל מיני דברים, עשר לנו לפתור את הבעיה, אמר גם מה לעשות בהמשך אם קורה משהו וזה. היה רק איזה רבע שעה אבל עזר. לקח ממנו מחיר של ביקור שאני חושב שזה סטנדרטי והגיע לו. הייתי מרוצה, הוא היה ממש בסדר.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.