מציג חוות דעת 1 - 4 מתוך 4 חוות דעת רלוונטיות
היה ממש בסדר גמור!
בדיקת תקינות עבור חברת הביטוח, תיקון קצר, שינוי טיימר לתאורת חדר מדרגות וחיבור הארקה לבניין.
שירות מצוין, מקצועי, עם חיוך והסברים מפורטים. מחיר הוגן. מומלץ. עוזי הגיע לבניין שלנו ע"מ לבצע בדיקת תקינות חשמל עבור חברת הביטוח. במהלך הבדיקה, הבחין בקצר שהיה בקומת הקרקע ותיקן אותו מיד, וכן שינה את הטיימר של התאורה בחדר המדרגות לבקשתנו. לאחר מכן הגיע בפעם נוספת להשלמת הבדיקה, שדרשה חיבור הארקה לבניין. כשראינו את רמת הרצינות והמקצועיות הגבוהה של עוזי, הזמנו אותו פעם נוספת להתקנת תאורה בחזית הבניין (החלפת גוף תאורה לד שנדלק באופן אוטומטי כשמחשיך). סה"כ עוזי הגיע אלינו 3 פעמים שונות להשלמת כל תהליך הדוח והתיקונים. הוא היה נעים ואדיב והסביר לנו בסבלנות כל דבר שעשה לפני ביצוע. מומלץ בחום.
בדיקת גוף תאורה מקולקל, תיקון קצר, החלפת מפסק בחדר מדרגות, בדיקת לוח חשמל וחיזוק חיבורים.
בסך הכל היה בסדר, אבל יקר ביחס למה שעשה בפועל. נתן אישור תשלום לוועד לא על שמו.
החלפת שקעים, תיקון חיבורי חשמל ישנים שהיו לא בטיחותיים, בניית תעלה אסתטית, בדיקה וחוות דעת על ארון החשמל בחדר המדרגות, פרוק תנור אמבטיה ישן ותלייה של חדש, תיקון קצר במתג, תליית גוף תאורה, המלצה על סוגי נורות עדיפות והרכבתן.
היה מקסים! איתן מאד דייקן, סבלני, עבד במקצועיות רבה, באכפתיות, ביסודיות, תיקן, נתן עצות מצויינות, ובסוף ניקה את מה שנותר מהתיקון. ממליצה עליו בחום.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.