מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 13 חוות דעת רלוונטיות
היה מצוין!
היה מצוין. יחס נהדר ועבודה נקייה.
עומר היה בסדר גמור, הוא היה אצלי פעמיים וניסה לפתור את הבעיה, אך הבין שאינו יכול לפתור אותו וכנראה הבעיה אינה נובעת ממה שחשבתי בתחילה שהיא נובעת. סך הכל הייתי מרוצה ממנו והמחיר היה הוגן.
בדיקת הארקה בכל הבית ותיקון בעיית הארקה בכמה שקעים.
השירות היה מעולה ואדיב.
בדיקת שקע בעייתי ותיקון חיווט של נורות.
רק שבחים! הגיע מהר מאוד והיה אדיב מאוד. יומיים אח"כ היה נראה שיש בעיה בשקע שבדק, לא באשמתו. הוא הגיע מיד לבדוק שנית.
היה מעולה! הגיע בזמן, ביצע עבודה מקצועית וטובה במחיר הוגן.
בדיקה של דוד חשמל שלא חימם ובנוסף החלפת שקע, דימר ובית מנורה שרוף וכן החלפת נורות בעייתיות.
הראה הוגנות רבה, אמר מיד שהבעיה היתה רק שמפסק גוף החימום היה מכובה ושאין בעצם תקלה - בעל מקצוע ישר! בנוסף, החליף שקע, החליף דימר, החליף בית מנורה שרוף בגוף תאורה שלנו וסייע ברצון החלפת נורות בגוף שבעייתי לפתוח אותו והכל במחיר הוגן מאוד ובמאור פנים. בקיצור מקצועי והגון. מומלץ!
החלפת שתי בתי מנורה, שקע אחד שבור ובדיקת שתי נקודות חשמל בעייתיות.
היה מדהים!
מנומס, הגיע בזמן, מקצועי ויסודי.
נראה שבסופו של דבר לא באמת הייתה בעיה בשקע, כנראה במייבש שהיה מחובר אליו, אבל חזי היה מאוד יסודי ובדק היטב את השקע ואת לוח המפסקים כדי לוודא שאין משהו שהוא מפספס. לא הייתה לו בעיה גם להישאר 15-20 דקות לחכות לראות שהמייבש עובד כראוי לפני שהלך, ובסוף גם הציע דרך לוודא בימים הבאים מה הבעיה ואמר להיות איתו בקשר אם זה חוזר. ההתנהלות שלו הייתה מקצועית, אחראית ומאוד נעימה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.