מציג חוות דעת 1 - 4 מתוך 4 חוות דעת רלוונטיות
התקנת שקע חשמל בחנייה, כולל התחברות לארון חשמל והעברת קו בתעלה עבור שקע למרחק של כ-3 מטר ללא חציבה, תלייה וחיבור שני פרוז'קטורים לד במרפסת.
היה מצוין! הגיע מהר ובזמן. מקצועי, אמין, לקח מחיר הוגן מאוד, נעים בתקשורת. בקיצור מעולה לפי כול הפרמטרים.
הוא בן אדם די מקצועי, יש לו הרבה ניסיון ולכן היה לי מוזר שהוא הציע לי לעשות את התעלה דוך לתקרה. אני לא חושב שחשמלאי אחר היה מציע לעשות את התעלה בצורה כזאת. הוא הגיע אלי ומצא תקלה שחשמלאים לפניו לא הצליחו למצוא. היה צריך להוציא כבלים, הוא הציע לעשות תעלה חיצונית ובשביל זה יגיע יום נוסף. יכול להיות שזו שהייתה אי הבנה, אולי אני לא הבנתי בדיוק למה הוא התכוון אבל כשהוא הגיע שבוע אחרי זה, היה ניראה לי שהוא מנסה לחסוך בזמן, התחיל לחצוב בקיר במקום לעשות את זה בחיבור שבין הקיר לתקרה, מה שאני חשבתי שיעשה. הערתי לו והוא אמר שזה מה שביקשתי לפני שבוע, אחרי שהבין מה אני רוצה ראה שהכבל לא מספיק ארוך ויצטרך ללכת במיוחד להביא כבל מתאים, דבר שהעלה את העלות. בסופו של דבר עשה את התעלה בין הקיר לתקרה ואת כל התיקונים שהיה צריך בקיר אבל בגלל שהתכנון הראשוני שלו היה תעלה דוך לתקרה יצא שהעבודה לא הסטטית והתעלה ארוכה מידי שלא לצורך.
העברת כבלי חשמל בתעלה בתוך הדירה והעברת התעלה דרך קיר פנימי למרפסת בחוץ.
היה מקסים! הסביר באריכות ובסובלנות ונתן הצעת מחיר לפני שניגש לעבודה.
הוספת נקודת חשמל עם חציבת תעלות להעברת כבלי חשמל וטלוויזיה בקיר.
מרוצה מאוד בהכל!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.