מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 139 חוות דעת רלוונטיות
הוא היה בסדר, אני מרוצה!
הוא היה מעולה!
הוא מקצועי, עוזר ונעים מאוד.
הוא מצוין, 10, התיאום איתו היה נח, הוא שאל מראש אם יוכל להקדים בחצי שעה והגיע בזמן. הוא תיקתק את העבודה, היה מהיר, יעיל וענה על כל השאלות.
היה בסדר גמור! היה לנו 3 ראשי גז שלא עבדו. הצליח לתקן 2 . השלישי היה צורך בתיקון יותר יקר שלדבריו לא משתלם לי.
היה עשר מתוך עשר, מעולה.
תיקון 2 מבערים מקולקלים בכיריים גז ותיקון מבערים בגריל בחצר.
הכל היה מאה אחוז! ממליצה בחום!! פרנק היה סופר נחמד, סבלני ומקצועי ,פתר את הבעיה ואף נתן המלצות לתיקון בעצמי בעתיד. ממליצה עליו מאוד!
הוא היה בסדר גמור, נחמד, מקצועי והגיע בזמן.
היה מעולה!
דור הטכנאי הוזמן על ידי לבדוק חשד לדליפת גז. דור הגיע במועד שנקבע, ביצע בדיקה יסודית ומקצועית, גילה את הדליפה והחליף את שיש להחליף וכל זאת בשקט, בנימוס ובנועם. נתן הסברים על האופציות השונות לבחירה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.