מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 73 חוות דעת רלוונטיות
פגשתי אותו פעם אחת לשיחת ייעוץ והייתי מרוצה. הוא היה ממש בסדר, יסודי ומעמיק. הוא הציע לי הצעה מורכבת וגדולה מידי שלא רציתי באותו זמן לבצע ולכן לא המשכתי בסוף, אבל הוא היה ממש מקצוען וטוב.
במהלך הפגישה עברנו על החללים השונים בבית וקבלנו מיעל טיפים ורעיונות כיצד נכון לעצב אותו יפה ויעיל.
היא מהממת, היא נתנה רעיונות בקשר לבית והיא לא מנתקת קשר אחרי התשלום, היא חזרה לשאול אם הכל בסדר.
הוא היה בסדר גמור, נראה חביב ומקצועי אבל זה היה רק יעוץ אז קשה לי להעריך את איכות העבודה כי לא שיניתי משהו בעקבות זה.
אני ממליצה עליה, היא מאוד מקצועית ונעימה ויש לה טעם טוב. בנוסף היא מאוד סבלנית.
היא הייתה מקסימה, עדינה ומקצועית. היא נתנה לי כמה עצות, שכמה מהם אני כבר מיישמת. היא הצליחה להיכנס לראש שלי, ולכוון את העיצוב לפי קו החשיבה שלי וזה משהו שמאוד חשוב לי.
פגישת ייעוץ לעיצוב פנים לשלושה חדרים בבית פרטי.
היא הייתה מאוד נעימה, הקשיבה לרעיונות שרצינו והביאה רעיונות מעצמה.
קבענו פגישה והיא הגיעה לפגישה שארכה כשעה. המחיר שלקחה היה קצת יקר לדעתי, בשביל המחיר ששילמתי לא קיבלתי תמורה ראויה.
בן אדם מדהים, נעים ומסביר. בנוסף לכך, הוא נכנס לרצונות של הלקוח ועושה את העבודה בצורה הכי ישרה ללא לחץ מיותר.
זוהר היה אחלה, התוצאות מדברות, הרבה אנשים שבאו אלינו לבית אחר כך פנו אליו והשתמשו בשירות שלו. התוצאות היו מעולות, הקשר איתו היה טוב, הוא נעים, פרקטי ואיש נעים.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.