מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 14 חוות דעת רלוונטיות
היה מצוין, ממש!
הוא היה בסדר גמור, בחור צעיר אבל עשה את העבודה בצורה טובה.
הוא היה מצוין, אמין, מכבד, מאוד מקצוען ועמד בלוחות זמנים. המחיר היה ממש הגיוני בעיניי.
הוא היה אחלה. עשה עבודה טובה ומקצועית. אין לי שום תלונה. הוא היה איתי בקשר ותיאם איתי כמו שצריך. הכל בסדר גמור.
הוא עשה את העבודה על הצד הטוב ביותר, היה בסדר גמור ואני מאוד מרוצה.
הוא היה בסדר גמור, בא, בדק ואפילו עשה את העבודה במקום כדי לא להותיר את הבית ללא חלון. ממש הרכיב מתחת לבית. הוא היה מקצועי ואדיב. התרעומת הקטנה היחידה היא שהמע"מ הופיע פתאום בסוף ולא מראש.
ראיד היה מקסים!
הכל היה מאה אחוז למעט עיכוב קל בזמנים.
החלפת זכוכית בדודית כפולה 18 מ"מ בחלון ויטרינה מאלומיניום, בגודל 220 על 120 ס"מ.
הכי טוב שיש! הוא הגיע מהר מאוד להצעת מחיר ולהתקנת זכוכית חדשה. עשה עבודה יפה וטובה. לקח מחיר בחלק העליון של ההצעות שקיבלתי.
הוא היה שירותי ונחמד מאוד, המחיר הוגן אני חושב, מקצועי, עמד בזמנים, עשה עבודה טובה, היה צריך לבוא לקחת מידות ואז להזמין את הזכוכית אבל ברגע שהזכוכית הגיע הוא ביצע את העבודה.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.