מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 16 חוות דעת רלוונטיות
איתור נזילת גז משני מזגנים מיני מרכזיים שכלל תיקון ושטיפה.
נתן שירות מצוין. באותו רגע לאחר המשך טיפול נתן שירות ומענה. לאחר זמן ממושך לא לקח אחריות כוללת על העבודה שלא בוצעה כהלכה.
אני אמליץ!
תיקון ואיתור נזילת גז, כולל החלפת הצינור התקול ומילוי גז במזגן פמילי 2.5 כוחות סוס.
השירות היה מצוין! צחי הגיע מהר וטיפל בבעיה ביעילות.
איתור דליפה, מילוי גז ותיקון נזילה במזגנים בעלי 1 ו - 2.5 כוח סוס מתוצרת אלקטרה.
הוא בחור טוב, בחור מעולה, מקצועי, הכול בחיוך ולדעתי המחיר מעולה. הוא עשה תיקון יצירתי וביצע בדיקה בהמשך לוודא שהכול בסדר. הוא הטכנאי שלי.
תיקון 2 נזילות ומילוי גז במזגן תדירן 3 כ"ס התיקון כלל איתור נזילות,
השירות היה מצוין! החלפת קטע צנרת גז ותיקון נוסף בהלחמה. אחרי התיקון המזגן עובד טוב.
תיקון שני מזגנים של חברת אלקטרה שכלל הרכבת מנוע, איתור נזילה ומילוי גז.
ויטו עמד בזמנים, הוא אפילו הגיע ביום רביעי במקום חמישי, זה שימח אותי מאוד והיה בסדר גמור!
איתור ותיקון נזילה ממזגן מרכזי של תדיראן ומילוי גז בשני המזגנים.
היה מצויין! הגיע תוך 15 דקות. איתר וטיפל בבעיה תוך 20 דקות. לא פחות ממצויין.
איתור נזילה וניסיון למילוי גז במזגן עילי 2 כח סוס של חברת תדיראן.
היה מאוד טוב, לא יכל לתקן אבל היה מצויין והודיע לפני שהגיע.
אני חייבת להגיד שהוא זהב צרוף, חומד של בן אדם. הוא ענה מיד והיה זמין. הוא לא התעצל ועבד פה במשך שעתיים וניקה אחריו, יש לי רק מילים טובות.
תיקון נזילה ואיתור דליפת גז בשני מזגנים עיליים.
הוא עשה שתי עבודות בשני מזגנים שונים. אני לא מרוצה בכלל ממה שקרה! במזגן הראשון הייתה נזילה והוא הגיע לתקן בפעם הראשונה ואז היא חזרה. הוא לקח מחיר ממש ממש גבוה לדעתי ואז כשקראתי לו בפעם השנייה סירבתי לשלם לו שוב, כי הוא לא ביצע את העבודה בפעם הראשונה וגם בפעם השנייה הבעיה חזרה. אם העבודה שלו לא עובדת, אז אין סיבה שאשלם שוב. הבעיה עדיין קיימת ולא נראה לי שאחזור אליו. במזגן השני פשוט אמר לי שיש דליפת גז והוא לא ממליץ למלא, כי אם יש דליפה הוא לא יודע מתי יתרוקן. אבל המחיר על איתור ותיקון הדליפה היה כל כך גבוה שהוא גרם לי לבכות, זה היה פשוט מחיר שזעזע אותי! אמרתי לו עזוב אל תאתר, אל תעשה כלום וקניתי מזגן חדש וזה היה יותר זול מהמחיר שהוא הציע לי. יש לי משרד והיה שם גם מזגן והוא לא קירר. וכשהגיע לתקן הוא שוב אמר שיש דליפת גז והוא נגמר ולא צריך למלא, כי צריך קודם לאתר ולתקן. הוא עשה את זה, איתר והחליף את הצינור ומילא את הגז. אבל המחיר שלקח היה גבוה מאוד לדעתי. הוא היה איתי שעתיים שלוש וכבר לא ידעתי מה להגיד, מאיפה המחירים הגבוהים האלה. נזילה בגז זה לא סיפור גדול. הוא היה חמוד בגישה והכל אבל כל השאר היה לא טוב.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.