מציג חוות דעת 1 - 10 מתוך 14 חוות דעת רלוונטיות
הייתה חוויה טובה מאוד, אליאב היה זמין בטלפון, הגיע בזמן קצר אליי הבייתה לראות את המיקומים הרצויים למזגנים. נתן ייעוץ מקצועי היכן להתקין את המזגנים ואיזה מזגנים לקחת. עמד במילה שלו גם במחיר וגם מועד העבודה. דאג שהבית יהיה נקי לאחר העבודה. ממליץ בחום.
התקנה של 3 מזגנים עיליים 2.5 כ"ס בסלון ושתיים של 1 כ"ס בחדרים.
היה בסדר גמור! התקינו מזגנים להורים שלי, הם המליצו על מזגנים, הגיעו בזמן, היו נחמדים וניקו אחריהם בסוף. ההתקנה עצמה הייתה בסדר. הגיעו אחרי זה פעם נוספת על מנת לסדר את כבלי החשמל לאחר שעשינו שקעים.
אספקת והתקנת 2 מזגנים עיליים מחברת אלקטרה, סלון 2.5 כ"ס וחדר 1 כ"ס.
סמי על הכיפאק, עזר לי מהשלב הראשון עוד לפני קניית המזגנים. שלחתי לו תמונות של החדרים והוא עזר לי והמליץ לי במה כדאי לבחור בהיבטים טכניים. הוא סיפק לי את המזגנים במחיר זול יותר מהאתרים שבדקתי והם היו אצלי בבית כבר באותו יום שבחרתי את הדגמים. הוא הרחיב את התשתית הקיימת, ניקה את הצנרת הישנה ודאג לוודא שאין נזילות ושהכל תקין. מעבר לזה היחס היה מצויין, שירות מצויין, מהיר וענייני. עשר בכל הפרמטרים! יום אחרי שהוא התקין אצלי את המזגן כבר העברתי לחמתי את המספר שלו שיבצע גם אצלה התקנה למזגן סלון. בדיוק באותו אופן המזגן כבר הגיע אליה הביתה ביום שסגרו על התקנה וההתקנה הייתה מיד אחרי זה.
היה שירות טוב מאוד, הוא היה צריך לעשות עבודה לא פשוטה בדירה והוא עשה את העבודה יפה, הגיע בזמן והכל היה טוב מאוד.
היה לא טוב, לא הייתי מרוצה בכלל! עומר הגיע עם עובד נוסף שניהל במקומו את העבודה בצורה גסה מאוד ולמרות הערות רבות מצדי המשיך בשלו עד סוף ההתקנה. הגיעו באיחור של יותר משעה בתחילת העבודה ובאמצע היום לקחו הפסקה של כשעה מבלי להודיע. כמעט הפילו את המזגן והמנוע במהלך ההתקנה. לפי התמונות ניתן לראות את האיכות הנמוכה מאוד של העבודה. בנוסף, בסיום העבודה נלקחו ללא רשותי השלט של המזגן הישן אף שהוא עובד בצורה תקינה והתושבת של המנוע הישן, למרות שסוכם על פינוי המזגן והמנוע הישנים בלבד השלט הוחזר למחרת לדרישתי והתושבת לא הוחזרה. חשוב לציין שכל הכשלים שתוארו לעיל ודברים נוספים שכבר אין מקום לפרט כאן, גרמו עוגמת נפש רבה לי ולמשפחתי.
התקנת שני מזגנים עיליים, בחדר 1 כ"ס חברת תאדירן, בסלון 2וחצי כ"ס חברת פמילי.
אחלה עבודה! גם השירות וגם המקצועיות, אמין מאוד לא הלחיץ לשנייה, שירת כמו שצריך, אפילו הגיע לפני הזמן שקבענו, בדק כל מה שצריך, נתן מחיר טוב אני ממליץ מאוד.
החלפת עינית במזגן בחדר שינה, פירוק המזגן בסלון והתקנה של מזגן עילי חדש של תדיראן, 2.5 כ"ס.
הוא היה בסדר גמור, בפעם הראשונה עשה תיקון קטן ובגלל שהיינו מרוצים ממנו הזמנו אותו לעשות גם את התקנה. הוא הגיע בזמן ועשה את העבודה, המחיר שלו היה יקר לעומת אנשים אחרים שבדקנו...
היה ממש אחלה! מאיר היה מאוד נעים, לבקשתי הקדים קצת מזמן ההתקנה המקורי, והיה מאוד זמין לאורך התהליך.
התקנת מזגן עילי בסלון 2.5 כ"ס והוספת נקודת חשמל חדשה כולל חציבה בקיר ושפכטל להסתרת הכבל.
יחס אדיב שירות מקצועי ועומד בזמנים.
התקנת מזגן מזגן עילי 2.5 כ"ס בסלון.
מצוין!
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.