היה מצויין! עמוס איש מקסים, סבלני, פרפקציוניסט, קשוב ללקוח, אכפתי עם לב גדול. ממליצה מאוד!!!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
רמי אמיגה, רמת השרון.
משוב: 13/07/2023
תיאור השירות:
הזזה של נקודת גז וחיבור כיריים.
חוות דעת:
הבן אדם הזה מלאך! הלוואי שהיו רבים וטובים כמוהו. איש טוב ובעל מקצוע אמין, מקצועי, אדיב ומנומס. הוא עשה עבודות לכל המשפחה שלי וכל מי שמכיר אותו אומר וואו, לא להאמין שיש אנשים כאלה. אין אחד שלא משבח אותו, הוא איש מקסים ומקצועי מאוד.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
נדב מ. הוד השרון.
משוב: 27/07/2025
תיאור השירות:
חיבור תנור משולב לגז.
חוות דעת:
היה מעולה!
איכות
10
מחיר
8
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
רחל ז. פתח תקווה.
משוב: 20/07/2025
תיאור השירות:
חיבור של כיריים לנקודה גז.
חוות דעת:
היה פשוט מדהים! עמוס היה מקצועי, רגוע והסביר הכל בנחת.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
איתמר ג. בנימינה.
אשרור: 16/07/2025
משוב: 16/04/2025
תיאור השירות:
התקנת תשתית גז מלאה חדשה - עמדת בלונים ונקודה במטבח כולל ברזים ועבודות חפירה וחציבה.
חוות דעת:
עמוס הגיע יום לפני, עשה סיור לתכנון ותמחור העבודה. ביום עצמו הגיע בזמן, עשה עבודה יסודית מאוד, הקפיד לשאול על כל שינוי בשטח והתמודד עם הפתעות בחפירה. ממליץ מאוד, איש נעים ובכל מקצוע מצוין!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
ענת פרלי, תל אביב.
משוב: 15/07/2025
תיאור השירות:
חיבור של כיריים גז לנקודה קיימת.
חוות דעת:
אין דברים כאלה! הגיע בזמן היה מקצועי ,אדיב והסביר בסבלנות.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אברהם ליפשיץ, פתח תקווה.
משוב: 09/07/2025
תיאור השירות:
חיבור תנור גז לנקודה קיימת.
חוות דעת:
היה יעיל מאד! בהחלט אמליץ בהמשך! עמוס היה מקצועי ואדיב מאוד.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אופיר ד. כפר סבא.
משוב: 03/06/2025
תיאור השירות:
התקנה של גז לנקודה קיימת.
חוות דעת:
השירות היה מצוין! אדם ישר, הגון, מקצועי ואכפתי!!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
גונן סורני, רעננה.
אשרור: 30/05/2025
משוב: 31/03/2025
תיאור השירות:
התקנה של טאבון לנקודת גז.
חוות דעת:
אני בן 52 ומעולם לא קיבלתי שירות ברמה כל כך גבוהה ואיכותית! עמוס היה מקסים מהשנייה הראשונה שיצרנו קשר, הגיע בזמן, ביצע את חיבור הגז תוך כדי שענה על שאלות מקצועיות ששאלתי והסביר בסבלנות מופלאה על כל שאלה. חוויה שירות אמיתית וחבל שאין ציון גבוה יותר מ 10 כי אם יש אז לעמוס מגיע. תודה רבה!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 91 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשטכנאי גז רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של תיקוני גז. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
רישיון
בתוקף עד 07/09/2026
אודות
עמוס, טכנאי גז, מספר על עצמו: "לפני הכול, אני איש של שרות ומבחינתי הלקוח במקום הראשון. לכן חשובה לי מאוד תקשורת ברורה, מקצועית, אמינה והוגנת כתנאי לביצוע התקשרות. עסקתי שנים רבות בתחום הבניין כשכיר וכעצמאי, בתחומים שונים ומגוונים. לנגד עייני תמיד עמדה טובת הלקוח, ביטחונו ובטיחותו, בלי לגרוע מרמת הביצוע הגבוה ממילא. עד שנת 2011, עסקתי כמנהל עבודה במשך שנים רבות בחברות המובילות בתחום הבניין, שכו אהבתי. אלו והיו השנים היפות בחיי. בשנת 2011 אירע אירוע גז נוראי במשפחתי שהוביל אותי לבצע שינוי, מחויב מציאות מבחינתי, ועברתי לתחום הגז. סימנתי לי כמטרה, לאחר שנשבעתי לעצמי שאירוע מסוג זה לא יחזור על עצמו כל זמן שאני הוא איש השרות וכך אכן היה. כיום אני עוסק בתחום זה כטכנאי גז רמה 2 ורואה את עצמי לא עוד טכנאי גז מהשורה אלה כסוג של שליחות עבורי ולנגד עייני עומדים הערכים החשובים - בטחונו ובטיחותו של הלקוח לפני הכול, וזאת כמובן מעבר למקצועיות וההוגנות הנגזרות מכך. לסיום, עבורי לקוח מרוצה גורם לי להרגיש מאושר זהו המצפן שאליו אני מכוון."
תחומי התמחות
:: תשתיות גז
:: הנחת צנרת
:: העתקת צנרת
:: גילוי דליפות גז
:: הלחמות וחיבורים לאחר פגיעה בצנרת
:: הרכבת אביזרים צורכי גז
:: עבודות למגזר הפרטי בלבד
ותק בתחום
בתחום משנת 2017, עצמאי משנת 2019.
האחריות כוללת
:: אחריות על ביצוע העבודה הכוללים בדיקות בדיקות לחץ ואטימות
:: חשבונית מס, ניירת מסמך מתאים מאושר לצורך התקשרות מול חברות הגז ,טופס נורמטיבי
הכשרה
טכנאי גז רמה 2, בעברו עסק בעבודת טכנאי גז מול חברות פז גז, סופר, אמישרגז, ועדן גז כשכיר.
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.