יצחק נקרא לתיקון דוד שקיצר את החשמל ולא עבד. לאחר ביקור ראשון הוא זיהה שהדוד דולף ולא בר תיקון, והוחלט להחליפו. למחרת כשהגיעו להחלפת הדוד, זיהו שגם הקולט דולף ורקוב. על אף שהיה יום חמישי ולקראת סוף השבוע, הוא הזמין גם קולט שהגיע מיד. הדוד הועבר למפלס נמוך יותר על הגג לנוחות טיפול בו וקירבה לצינורות. העבודה בוצעה על הצד הטוב ביותר, במקצועיות ובזמן. אין לי מילים לתאר!
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
נאוה ז. תל אביב.
משוב: 30/10/2025
תיאור השירות:
החלפת קולטים לדוד שמש ופינוי הקולטים הישנים.
חוות דעת:
היה בסדר! בסה"כ הייתי מרוצה.
איכות
9
מחיר
9
זמנים
9
יחס
9
9
כללי
ערן יוהן, תל אביב.
משוב: 04/09/2025
תיאור השירות:
החלפת דוד נוזל וקולטים ישנים וסתומים.
חוות דעת:
הוא היה יוצא מן הכלל!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
אנאבל ל. תל אביב.
אשרור: 27/07/2025
משוב: 05/05/2025
תיאור השירות:
החלפת דוד שמש וקולטים.
חוות דעת:
הייתי מאוד מרוצה! סופר אדיב! מקצוען, מהיר והגון.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
משה פישר, תל אביב.
אשרור: 25/05/2025
משוב: 12/02/2025
תיאור השירות:
החלפת דוד שמש וקולטים.
חוות דעת:
נתן לי שירות והכל היה בסדר.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
עדי ורמן, תל אביב.
אשרור: 05/05/2025
משוב: 02/03/2025
תיאור השירות:
התקנת דוד 150 ליטרים וקולט כולל פינוי דוד וקולט ישנים.
חוות דעת:
היה מעולה! הגיע תוך שעתיים, כמו שהבטיח, ועשה עבודה טובה.
איכות
10
מחיר
9
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
טל לוי, תל אביב.
אשרור: 16/02/2025
משוב: 17/12/2024
תיאור השירות:
החלפת קולטנים של דוד שמש.
חוות דעת:
היה מעולה! כל הכבוד על השירות! עבודה יחסית מסובכת כי הקולטנים היו מוגבהים ולא על הגג. החליף לקולטן רחב וחדיש עם אחריות.
דיברתי איתו בטלפון וסיכמנו, הוא התקין והראה לי תמונה, הדוד עובד טוב.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 2084 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשטכנאי דודי שמש רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של תיקון והתקנות דודים. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
אודות
יצחק הוא הבעלים של חברת דודי שמש וחשמל שמתמחה בתיקון כל סוגי הדוודים בארץ, ועובדת עם חברות גדולות כמו כרומגן, אמישרגז ואידיאל אמקור. "העסק נפתח לפני מספר שנים, וכיום אני ואשתי מנהלים את העסק בשיתוף פעולה ומספקים ציוד ללקוחותינו באופן מיידי" מספר יצחק. "אני מתחייב לשירות הטוב ביותר מבחינת אמינות, מחיר ומקצוענות ולאורך כל השנה, למעט שבתות וחגים" הוא אומר.
תחומי התמחות
:: תיקוני כל סוגי הדוודים והקולטים
:: מכירה ויעוץ לכל סוגי הדוודים
:: תיקונים למערכות סולאריות מרכזיים לבניינים גבוהים
ותק בתחום
שכיר כ4 שנים ועצמאי 8 שנים
האחריות כוללת
:: אנחנו נותנים 4 שנים אחריות על מערכות דוודים וקולטים
:: אנחנו נותנים שנה אחריות על החלפים שאנחנו מחליפים כמו גוף, חמם, וכל אביזר אחר בדוד חימום,
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.