היה מצוין! מאוד מקצועי ואדיב. הפגין ידע ובקיאות, היה זמין ומאוד דייקן.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
צביה אולנדר, רחובות.
אשרור: 18/10/2021
משוב: 18/08/2021
תיאור השירות:
ייעוץ טלפוני לאבחון כיני יונים והדברה.
חוות דעת:
חשדנו בנוכחות פשפשים באחת המיטות בבית. לאחר שיחה עם מנדי, שלחתי לו סרטון והוא אבחן שמדובר בכיני יונים. הוא הסביר לי שקל לטפל בזה לבד ושחבל להשתמש בחומרי הדברה סתם. הוא הציע לשים את המזרון בשמש ולראות אם הבעייה נפתרת, ואכן הבעייה נפתרה. סהכ נעניתי באדיבות ובמקצועיות. הבן אדם לא לקח ממני שקל על זה ובהחלט קנה את אמוני.
איכות
10
יחס
10
10
כללי
ג. ג. מודיעין.
משוב: 02/04/2023
תיאור השירות:
הדברת מזיקים וקרציוני יונים בדירה.
חוות דעת:
אנחנו מאוד מרוצים! מנדי היה מעולה גם מבחינת המקצועיות וגם מבחינת העמידה בזמנים, הוא הסביר לנו הכל בסבלנות, היה יסודי ודאג לרדת לפרטים הקטנים. ממש אחלה בן אדם!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
שרה גלהר ג. חשמונאים.
אשרור: 10/03/2025
משוב: 08/01/2025
תיאור השירות:
הדברה כללית בבית פרטי חדש, לפני מעבר דירה.
חוות דעת:
היה מעולה, הייתי מרוצה מהכל!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
קורין פרידמן, מודיעין.
משוב: 09/03/2025
תיאור השירות:
הדברה נגד חולדות.
חוות דעת:
אחרי 3 חודשים יכולה להוסיף שהוא עוד יותר מקסים ממה שחשבתי לפני. התקשרתי אליו לפני כמה ימים שוב, כי גיליתי עוד חולדה בגינה, והוא לקח אחריות והגיע שוב, כי יש אחריות ל-3 חודשיים (הייתי בטוחה שאצטרך לשלם שוב, אבל הסתבר שלא). ממליצה מכל הלב.
הדברה נגד חולדות באמצעות הצבת מלכודות בתקרה, מסביב לבית ורעל.
חוות דעת:
הוא היה אחלה, מעולה, מקצועי ותפס כמה חולדות.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 950 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשמדביר רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של הדברות. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
רישיון
בתוקף עד 02/12/2028
תעודת עזרה ראשונה
בתוקף עד
תעודות לוחם ומשרת מילואים פעיל
בתוקף עד
אודות
מנדי הגיע לתחום ההדברות לאחר שחבר הציע לו לעבוד יחד איתו, ומאז הכל היסטוריה. "התאהבתי בתחום, מה לעשות", הוא צוחק. "אני אוהב לעבוד בשטח, אוהב להכיר את עולם החי ולהכיר אנשים חדשים כל הזמן". גם מעבר לעבודה, מנדי אוהב לבלות בטבע. "אני אוהב לטייל ולצאת לשטח מדי פעם. יש לי סוס, ופעם בשבוע אני יוצא לרכב בטבע, לנקות את הראש קצת".
מנדי מתגורר בכפר חב"ד, נשוי, אב לשניים ואוטוטו לשלושה :) . כשהוא לא בעבודה כנראה שתוכלו למצוא אותו עושה מילואים (בכל זאת, קצין בצה"ל...), משחק עם הילדים, או יושב ולומד. "אם לא הייתי בתחום ההדברה כנראה שהייתי רוצה פשוט ללמוד תורה", הוא מודה.
ולגבי העתיד? "הייתי רוצה שתהיה לי חברה גדולה, ולתת שירות לכל מי שצריך. בנוסף, חשוב להעביר את הידע שיש לי לאחרים, ללמד את כל מי שירצה על הדברה ירוקה, וכמובן להמשיך ללמוד בעצמי".
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.