היה בסדר גמור, קודם כל הוא מקצוען ואדיב, הוא ידע את העבודה ועשה אותה בסדר גמור. עבד עם אביו שמבין את העבודה. הם היו צריכים לקדוח לאורך הגרנוליט, אז התיקון כרגע נראה לא יפה אבל אמרו שיבואו לנסות לסדר את זה, ככה שסך הכל היו בסדר גמור.
איכות
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
יאיר ברזילאי, פתח תקווה.
משוב: 12/03/2025
תיאור השירות:
תיקון צנרת.
חוות דעת:
הוא היה בסדר גמור, עמד בזמנים שקבענו, היה אדיב ועבד בצורה מאוד מאוד מקצועית. גם המחיר היה בסדר לדעתי, סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
יונתן דומיניץ, תל אביב.
אשרור: 21/09/2023
משוב: 21/05/2023
תיאור השירות:
אבחון מקור רטיבות.
חוות דעת:
שגיא אבחן במקצועיות את הבעיה ומקור הרטיבות שהינו אטימה לא מקצועית של האריחי קרמיקה והפנה למומחה איטום. שגיא לא גבה כסף כלל על ההגעה וכל האבחון. מי ייתן ויהיו הרבה כמוהו.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
בוריס שלחובסקי, ראשון לציון.
משוב: 20/08/2019
תיאור השירות:
תיקון פיצוץ בצנרת בניין שכלל מעקף לנקודת הפיצוץ.
חוות דעת:
השירות היה טוב, הוא היה מקצועי, הסביר את כל התקלה ונתן פרטים נוספים על כל השאלות ששאלתי. לא עשיתי השוואה במחיר אבל בסה"כ הייתי מרוצה.
איכות
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
רננה אזולאי, יהוד.
משוב: 17/06/2019
תיאור השירות:
תיקון צנרת.
חוות דעת:
היה מעולה!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
יעל מ. תל אביב.
משוב: 07/05/2019
תיאור השירות:
תיקון צנרת מורכב ופתיחת סתימה מורכבת בביוב.
חוות דעת:
היה מקצועי, מסור, הגיע כמה פעמים, טיפל בבעיה גדולה, היה הגון במחיר, בעקבות העבודה הטובה שעשה הזמנתי אותו לעוד עבודה והוא ממש מצויין!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
קובי שול, גבעתיים.
אשרור: 20/02/2019
משוב: 18/01/2019
תיאור השירות:
תיקון צנרת.
חוות דעת:
אני מאוד מרוצה מהשירות!
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
עמית פז, ראשון לציון.
משוב: 06/12/2018
תיאור השירות:
תיקון נזילה מצנרת במטבח.
חוות דעת:
הוא היה מצוין, הגיע לתקן לנו נזילה במטבח שבמשך חצי שנה כבר הזמנו מספר אינסטלטורים אך אף אחד לא הצליח לתקן אותה. הוא איתר ופתר את הבעיה במהירות! היינו מאוד מרוצים.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 394 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשאינסטלטור רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של שירותי אינסטלציה. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
אודות
שגיא הוא דור שלישי לעבודות אינסטלציה במשפחה – סבא שלו ואבא שלו עסקו בתחום והוא ממשיך את הדרך.
"אפשר להגיד שנולדתי לתוך התחום. את הידע והנסיון קיבלתי מהלימודים, כי למדתי אינסטלציה, אבל את האהבה למקצוע קיבלתי מהמשפחה. אני נכנסתי לתחום בפן היותר טכנלוגי – אני מתעסק עם מצלמות וכל מכשור חדש שמגיע, ואני אפילו מבצע תיקונים באמצעות רובוט – שזה דבר חדש בעולם האינסטלציה."
הוא נשוי ואב לילד שאולי גם ימשיך את העיסוק המשפחתי באינסטלציה, וכשהוא לא מאתר נזילות תוכלו למצוא אותו עוסק בספורט אתגרי ובטיולי ג'יפים.
"מה שאני הכי אוהב בעבודה", הוא מספר, "זה את החיוך של הלקוחות, את שביעות הרצון שלהם, זה נותן סיפוק. זה כיף לתקן לאנשים את הבעיות"
הוא מספר על לקוח שזכור לו במיוחד: "היה לקוח שהגעתי אליו בערב ראש השנה. ממש בערב החג הייתה לו הצפה בכל הבית. הגעתי יחד עם צוות שלם, פתחנו לו סתימה, תיקנו לו את הצינורות והוא יכל להמשיך את החג כרגיל. הוא ממש הודה לנו אחר כך."
ולגבי השאיפות לעתיד? "השאיפה שלי היא להתעצם בעסק, לגדול ולהתפתח וכל הזמן להיות בעלי הטכנולוגיה הכי חדישה בתחום".
שגיא עוסק כבר 15 שנה בעולם האינסטלציה, ומנהל ביד רמה את העסק שהקים.
" יש לי המון ידע וניסיון, ובמשפחה שלי יש ותק של 40 שנה בתחום האינסטלציה וזה מה שגורם לנו לעשות עבודה טובה", הוא מספר. "חוץ מלקוחות פרטיים אנחנו עובדים גם עם המון חברות גדולות."
תחומי ההתמחות:
:: פתיחת סתימות
:: איתור נזילות במצלמה טרמית
:: החלפת בצנרת
:: תיקון נזילה
:: הגברת לחץ מים
:: עבודות אינסטלציה בסנפלינג
:: תיקון מקלחונים
"אני חושב שמה שמייחד אותי זה המחירים שלי – אני נותן ללקוחות שלי מחירי שוק", אומר שגיא.
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.