איציק היה אחלה ואני מרוצה. הוא הסביר, היה סבלני, בא לראות ואז נתן הצעת מחיר.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
שני רוזן, תל אביב.
אשרור: 05/01/2020
משוב: 03/09/2019
תיאור השירות:
הדברה נגד מקקים וכיני יונים בדירה בת שלושה חדרים.
חוות דעת:
שירות מדהים, בעל מקצוע מקסים, מצחיק, עשה עבודה טובה, נחמד ואדיב מאוד, אני מרוצה מאוד.
איכות
10
מחיר
10
זמנים
10
יחס
10
10
כללי
תמר גוטמן, תל אביב.
משוב: 14/10/2018
תיאור השירות:
הדברה נגד כיני יונים.
חוות דעת:
ההדברה עבדה והוא בן אדם מאוד נחמד אך הייתה בעיה עם השירות שהוא נתן. הוא לא הפסיק להתנצל ועשה את המרב כדי לפתור הכל על הצד הטוב ביותר, ולכן אם אצטרך הדברה שוב יתכן ואפנה אליו.
איכות
7
מחיר
9
זמנים
9
יחס
8
8
כללי
0
אין חוות דעת נוספות
טוען חוות דעת נוספות
סינון לפי:
סינון חוות דעת
קראת 386 חוות דעת, אך האם אפשר לסמוך?
שיטת הדירוג באתר מידרג
בדיקה לפני קבלה למידרג
כשמדביר רוצה להתקבל למידרג אנו דורשים לקבל רצף של 10-15 חשבוניות אחרונות של הדברות. מתוכן, אנו מדברים עם 5 לקוחות, לכל הפחות! אם כולם ממליצים בחום ונותנים דירוג גבוה – העסק מתקבל לאתר. כך יש לנו דירוג התחלתי.
הדירוג מתעדכן אחרי כל שירות
אנו חוזרים לכל לקוח, אחרי כל שירות ומקבלים ממנו דירוג מפורט. הציון של העסק באתר מתעדכן מייד וכך נקבע המיקום שלו ברשימה.
בקרת איכות חוזרת
האם הלקוחות מרוצים גם זמן רב אחרי השירות? את זה אנחנו בודקים שוב אחרי מספר חודשים ובתחומים מסויימים – גם לאחר מספר שנים! (בשיפוצים ואיטום למשל...)
והלקוח יכול לשנות את הדירוג שנתן בעבר.
בקיצור, אנחנו משוגעים בקטע של הדירוגים.
בואו תראו את זה בעיניים בסרטון הבא:
רישיון
בתוקף עד 26/10/2029
אודות
איציק התחיל את דרכו לאחר סיום תואר בכלכלה וחשבונאות. בסיום התואר התחיל סטאז' והבין שראיית חשבון הוא מקצוע שפחות מתאים לו ולכן פתח גן ילדים. איציק עבד כגנן ובעלים של גן הילדים למעלה מ-25 שנים ובשנים האחרונות גם הבת שלו הצטרפה לניהול הגן.
במסגרת גן הילדים, איציק טיפח פינת בעלי חיים. איציק הגיע להדברה בעקבות הצורך להדביר פשפשים, קרציות ועכברים בפינות החי שטיפח בגן הילדים. השנה שלו נחלקת לשתיים – במשך החורף הוא עובד בגן הילדים ובקיץ הוא מדביר חרקים ומכרסמים.
איציק נהנה משתי העבודות יחד "למרות שחלק גדול מהעבודה שלי היא בגן הילדים, זה גם עסק תובעני מאוד, כך שההדברה בשבילי, היא החלק הכייפי של היום. אני אוהב להסתובב על הקטנוע בין לקוחות, להכיר אנשים חדשים ולעזור להם לפתור את בעיות החרקים שיש להם".
איציק מקפיד לעבוד עם חומרי הדברה שלא רעילים לבני אדם ולשלב "מווסתי גידול IGR - ", שהם חומרים שפוגעים במנגנוני הגוף של החרק אבל לא מסוכנים לבני אדם .
קיבלת פרטים של עסקים רבים. אם ברצונך לקבל פרטים של עסקים נוספים אנא פנה למוקד 1-700-707-233 בשעות הפעילות. שימו לב כי חל איסור לעשות כל שימוש מסחרי במידע מאתר מידרג.