מציג חוות דעת 1 - 8 מתוך 8 חוות דעת רלוונטיות
אסף היה הכי זול ממי שבדקתי. הוא עשה עבודה מעמיקה עם כל הבדיקות והאמצעים האפשריים. הוא נתן חוות דעת משפטית שכללה צילומי וידאו עם הסברים מפורטים. כל פעם שהיה צריך הוא חזר, תיקן ושלח חוות דעת נוספת. היה מאד נח וכיף לעבוד איתו. הוא אחלה בן אדם ואני ממש ממליץ עליו!
איתור מקור רטיבות בתקרת מרתף בבניין מגורים בדירת גן כולל שימוש בשכל ישר, מצלמה תרמית, מד לחץ וסיב אופטי.
הוא בחור נעים הליכות, ישר דרך, בעל ניסיון רב ומקצוען. יסודי מאוד גם ברמת האיתור וגם ברמת הדוח הכתוב שמוציא. מסביר כל דבר. אני ממש ממש ממליץ עליו.
איתור מקורות רטיבות של 2 קירות שונים בתוך דירה באמצעות מצלמה תרמית.
בעל מקצוע מנוסה, איכותי ואמין, זריז, גם בן אדם מאוד נחמד בעל סבלנות שסיפק תשובות לכל מה ששאלתי, אני בהחלט ממליץ עליו.
איתור מקור רטיבות שהתגלה בשיפוץ דירה חדשה באמצעות מצלמה תרמית.
הוא היה מאוד מקצועי, בדק את הגג גם חיצונית וגם פנימית, עשה את העבודה בלי קשקושים והייתי מאוד מרוצה. הוא איתר שהבעיה בנקודות לא סגורות בגג ונתן המלצות איך לטפל בבעיה.
איתור מקור לרטיבות בדירה על ידי שימוש במצלמות תרמיות וחיישן רטיבות כולל הפקת דו"ח.
הם הגיעו שניהם שרון ויריב. הייתי מרוצה מהעבודה והשירות. בהשוואה להצעות מחיר אחרות שקיבלתי המחיר היה מעט יקר, אבל עדיין שווה את זה.
ביצוע שתי בדיקות נפרדות בדירה בבניין משותף, אחת ברצפת הבית לאיתור מקור רטיבות המצע. השנייה בקירות המקלחת לאיתור מקור רטיבות שנבעה שם. כולל שימוש במגוון מכשירים, מצלמה תרמית, סיב אופטי, מד לחץ ומכשור אקוסטי.
שמואל היה אדיב וחביב ומאוד, משתף פעולה למן הרגע הראשון ועד לתום התהליך. מיד עם התיאור המבוקש הוא הציג מחיר נמוך מאוד ביחס לאיש מקצוע אחר עליו הומלץ לי שלא במסגרת האתר, ועמד לחלוטין בדבריו, בלא כל ניסיון להעלות את הסכום אחר כך, לאחר ביצוע העבודה. הוא קבע בדיקה מיד למחרת היום, בלא כל עיכוב. לאורך כל התהליך היה שמואל זמין, בדרך כלל באופן מיידי, הן בטלפון, הן בווטסאפ, הן בדוא"ל. הדו"ח +, אותו הפיק בתוך יומיים (!) ממועד ביצוע הבדיקה, היה מפורט, מדויק ומובן, ולווה בתצלומים ובסרטון, כך שתיאור המצב ופירוט הבחנותיו היו ברורים לגמרי גם לאדם לא מקצועי, כמוני. מעבר לדו"ח, הוא גם היה זמין אחר כך למענה על שאלות וסיפק הערכות והמלצות נוספות לפי הנדרש. בקיצור, מבחינתי, הוא איש מקצוע מעולה, פשוט מעולה, המלצתי עליו בפני בעלי דירות שכנות, ואוסיף להמליץ עליו בכל לב!
איתור נזילה באמצעות מצלמה תרמית כללית לזיהוי מקור נזילת מים ורטיבות בדירה ומתן חוו"ד והמלצות לטיפול.
היה יעיל מאד! בהחלט אמליץ בהמשך!
מדהים! בן אדם טוב, הגיע לעשות בדיקה של מקור הרטיבות, הגיע על הכלים הנדרשים לעבודה, עשה את הבדיקה ואז עלה לשכן לבדוק גם אצלו, עבד ברמת מקצועיות הכי גבוהה שיש, נתן דו"ח ולאחר הגשמים ביקשנו ממנו לבוא שוב לאמת את המיקום, הגיע ושוב בדק, חיזק את הדו"ח שהביא כמה חודשים קודם, ולא גבה מחיר נוסף.
אין לעשות שימוש בתוכן ללא אישור בכתב (ניתן לקבל אישור בתנאים מסויימים). שימוש בתכנים ללא אישור מהווה הפרת חוק זכויות יוצרים ויהווה עילה לתביעה.